Planuri pentru vara! (LEAPSA!)








Iata lista cu ce mi-ar placea mie sa fac vacanta aceasta de vara.Nu este o lista prea stralucita , dar uite-o :











Pai , in primul rand as dori sa vizitez orasul Morganville , sa-i intalnesc pe cei din Casa de Sticla : pe Claire , Shane , Eve si Michael.Sa dau o raita prin oras in masina cu geamuri fumurii , sa o vizitez pe Amelie si sa beau un mocacino la Comon Grounds.











As vrea sa iau lectii de dans cu Georgina Kincaid.Sa plec prin cluburi alaturi de ea si sa ma distrez.Sa hoinaresc prin Seatlle noaptea ca un nebun , prin parcuri si alei deoarece nu o sa-mi fie teama de nimic atata timp cat am alaturi de mine un sucub sexy si periculos.










Sa merg prin Fell's Church alaturi de Elena , Stefan , Damon si Bonnie.Alaturi de cei 3 vampiri charismatici si o vrajitoare sexy cu siguranta o sa ma distrez ca la carte.Vreau sa vizitez statuile lui Thomas si a Honoriei Fell , sa merg prin vestitul cimitir , pe la liceul Robert E. Lee si sa-l intalnesc pe varcolacul Tyler.










Vreau sa o conving pe Kylie sa ma duca si pe mine in tabara din Shadow Falls unde sa-i intalnesc pe Derek , Miranda , Della , Lucas si pe toti ceilalti copii cu puteri supranaturale.Vrea sa raman gura-casca la ceea ce o sa gasesc acolo , la peisajele si locurile magnifice.









Ultima , dar nu cea din urma dorinta este sa alerg ca bazmeticul prin padure alaturi de Liv si de haita.Sa simt vantul cum imi bate-n fata si cum adrenalina si pulsul imi creste.Vreau sa ma mai asigur ca mama lui Liv nu mai face vreo prostie legata de varcolaci si sa vizitez asa-zisa casa bantuita.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!