Recenzie Taine de Sucub (Georgina Kincaid vol. 5) de Richelle Mead

Pregatirile pentru nunta lui Seth si al lui Maddie sunt in toi. Dar cu Georgina drept domnisoara de onoare nimic nu pare sa fie prea usor.
In oras mai apare un sucub pe nume Simone care  se pare ca este in vacanta in Seattle. Dar de aici pana la invidie intre Georgina si ea nu mai este decat un pas.
Georgina este atrasa de catre Oneiroi, fii lui Nyx. Acestia vor sa razbune ferecarea mamei lor si vor sa o rapeasca pe Georgina asa ca o atrag la ei cu ajutorul cantecului sirenei.
Georginei i se arata niste vise de catre Oneiroi, unele adevarate, unele false, cu intentia de a o innebuni pe aceasta.

Daca vor reusi Oneiroii sa o captureze, dar mai ales, sa o innebuneasca pe Georgina veti vedea in al cincilea volum al seriei unde veti mai descoperi despre trecutul eroinei noastre preferate, sucubul Georgina, dar vom afla si intentiile lui Simone.

Pot sa spun ca acest volum este pe departe cel mai interesant din serie de pana acum. Descoperirile trecutului Georginei va vor incanta, iar scenele fierbinti va vor face sa nu lasati carte din mana nici o clipa. Imi vine greu sa vorbesc (ma rog... scriu) despre acest penultim volum si imi pare foarte rau ca mai este unul  si seria se va termina de tot. Desi la inceput am fost reticent in privinta seriei, m-a cucerit inca de la primul volum, care ne introducea in lumea fantastica a Georginei, lumea demonilor, orasul in care totul este posibil, orasul care colcaie de demoni, ingeri si multe alte creaturi fantastice, de care va veti indragosti cu siguranta. Richelle Mead este o scriitoare geniala si desi nu am citit Academia Vampirilor, cred ca aceasta serie  este minunata. Daca inca nu ati pus mana pe ea, faceti-o si cat ma rapid cu putinta, deoarece nu stiti ce pierdeti.

Comanda cartea AICI sau AICI


Comentarii