Recenzie Suflete Umbra (Jurnalele Vampirilor # 6) de LJ Smith

Ma scuzati , stiu ca am cam intarziat cu recenzia asta mult de tot , dar hey am citit Setea de Carrie Jones intre timp.Am cam facut o pauza de la lectura cat timp am citit Setea , dar sa stiti ca iti cam ia mult timp o asemenea carte.Nu e usor sa citesti.Hai sa nu mai batem campii si sa va spun ce s-a mai petrecut in acest volum mistic al seriei.

Matt se intoarce acasa in Fell's Church pentru a avea grija de oras impreuna cu doamna Flowers , proprietara pensiunii unde stateau Elena si Stefan.Meredith si Bonnie se intalnesc cu Damon si Elena si pornesc spre Dimensiunea Intunecata pentru a-l salva pe Stefan.
Dar acolo lucrurile par sa se complice.Elena si cele 2 prietene ale ei devin sclavele lui Damon care acum poate face ce vrea cu ele.Dar cand Elena salveaza o sclava insarcinata care este batuta de stapanul ei lucrurile chiar scapa de sub control.Aceasta trebuie sa plateasca un pret pentru ca nu l-a respectat pe Drohzne , stapanul sclavei salvate pe nume Lady Ulma.

Vor reusi ei sa culeaga cele 2 parti ale cheii care deschide poarta unde este intemnitat Stefan? Pot ei sa se increada in Sage , un nou vampir intalnit in Dimensiunea Intunecata? Dar mai ales , vor reusii sa revina pe Pamant si daca o vor face , oare totul va fi ca inainte?


Parerea Mea

Well , povestea de groaza se continua in cel de-al saselea volum al seriei (sau , ma rog...se continua in ultimele 100 de pagini) in care Elena este complet disperata sa-l recupereze pe Stefan si alearga de colo colo ca o gaina decapitata in speranta ca il va regasi.Povestea a fost destul de interesanta , poate pe alocuri plictisitoare, dar totusi cu multe pasaje si momente captivante.Dar stiti ce nu inteleg eu? Bonnie si Meredith nu au parinti care sa aiba grija de ele? Adica , inteleg ca Stefan si Damon nu mai au parinti , Matt a ramas in oras unde parintii lui pot avea grija de el , Elena este declarata moarta asa ca matusa ei nu se mai osteneste sa o caute , dar Bonnie si Meredith? Nimanui nu ii pasa de ele , de le lasa sa se plimbe asa aiurea prin Dimensiunea Intunecata zile intregi? Ma rog...M-a mai iritat putin faptul ca Elena de la inceputul seriei a fost parca femeia fatala.In fond , nu este decat o muritoare , de ce o vor atat de mult si Stefan si Damon nu stiu.
Ce m-a mai amuzat a fost felul in care s-au impartit la bal unde au plecat sa caute jumatatile de cheie.Damon cu Elena au plecat intr-o parte ca sa se mai si giugiuleasca, in timp ce Bonnie si Meredith intr-alta.Atunci nu e de mirare ca Elena a fost catalogata cum a fost de catre Caroline si celelalte fete din oras in timp ce erau posedate de malachi.Dar na , ma rog...acum o sa trebuiasca sa-si separe sentimentele si sa se decida odata pentru totdeauna cu cine vrea sa ramana ca o data se saruta cu Damon , o data viseaza la Stefan.Oh God , oare toate fete sunt asa? Per total , a fost o lectura placuta , dar cam lungita pana la Dumnezeu si imbacsita in detalii in care te pierzi.De exemplu , cineva vorbeste despre o rochie creata de Lady Ulma si dupa aceea urmeaza vreo 2 pagini numai cu descrieri ale rochiei asa ca o sa trebuiasca sa dai inapoi pagina sa revezi replica la care a urmat un raspuns (sper ca m-ati inteles , daca nu recititi si o sa intelegeti) :))

COMANDA CARTEA AICI SAU AICIComentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout