Recenzie Miez de Noapte (Jurnalele Vampirilor vol. 7) de LJ Smith

Shinichi ar face orice pentru a razbuna furtul globului-stea al lui Misao, asa ca se intoarce in Fell's Church pentru a-si duce la final planul malefic. Damon porneste in Dimensiunea Intunecata pentru a redeveni vampir, insa o ia din greseala pe Bonnie. In timp ce restul gastii ramane in oras, Damon o cazeaza pe Bonnie si pleaca spre printesa Jessalyn D'Aubigne in speranta ca va redeveni vampir.
Bonnie are o premonitie despre locul in care se afla cele sapte comori ale kitsunelor si ii spune si lui Damon. Acestia planuiesc sa plece in Cealalta Dimensiune pentru a recupera uriasul glob-stea care ar putea face ca tot cosmarul din Fell's Church sa ia sfarsit si care ar putea opri-o pe Inari, zeita japoneza care trage sforile raului.

Daca vor reusi acestia sa recupereze globul-stea, daca Meredith va reusi sa-si descopere trecutul, daca Elena va ramane nevatamata dupa tot acest cosmar veti vedea in a treia carte a celui de-al doilea ciclu din Jurnalele Vampirilor.

Parerea mea

Pe de-o parte ma bucur ca s-a terminat si seria aceasta, dar pe de alta imi pare rau ca LJ nu a mai scris la serie, ci a fost continuata de altcineva. Trebuie sa va dau un sfat: nu cititi cele 3 carti din serie una dupa alta ca o sa innebuniti. Sincer.E foaarte greu sa citesti 1800 de pagini numai cu Damon, Elena, Stefan, Bonnie, Meredith si ceilalti. E greu sa tot dai peste malachi, kitsune, Shinichi, Misao, Inari etc. Intelegeti ideea.

In timp ce Damon vrea sa redevina vampir cu orice pret, Bonnie trece prin clipe de groaza aproape fiind vanduta ca sclava. Ignoranta si cinismul lui Damon isi pune amprenta asupra lui Bonnie. Ca tot vorbim despre Bonnie si Damon, dupa cum vedeti si in imagine, de ce este Damon atat de orb si nu vede ce sentimente are Bonnie pentru el? Cat timp el alearga cu limba scoasa dupa Elena, Bonnie sufera in tacere.
Un lucru care m-a enervat a fost incapacitatea Elenei de a se decide o data pentru totdeauna cu cine vrea sa ramana. O data e cu Damon, o data cu Stefan. E deja enervant.
Reactia mea la atitudinea si decizia Elenei a fost : "What the fu*k , Elena?! What is wrong with you?!" (Sper ca nu am oferit spoilere.)
Per total , a fost o lectura placuta, ca de obicei, cu foarte multe detalii care cateodata te exaspereaza, dar totusi frumoasa.

Comanda cartea AICI



Comentarii