Cheia schelet (Supernatural vol. 3) de Keith R.A. DeCandido

Acum 20 de ani, Sam si Dean Winchester si-au pierdut mama in fata unei forte supranaturale demonice si misterioase. In anii ce au urmat, tatal lor, John, i-au invatat despre raul paranormal care traieste in colturile intunecate si pe drumurile laturalnice din America...si i-au invatat si cum sa-l distruga.
Sam si Dean se indreapta spre Key West, Florida, acasa, la Hemingway, uragane, si o multime de demoni. Orasul tropical are atat de multe spirite incat o sursa principala de bani este atragerea turistilor in tururi cu fantome. Dar tururile nu mai au sa se faca, deoarece unul dintre ghizi a fost gasit mort in apartament in urma unui infarct... cu fata inghetata intr-un semi-tipat. Nimeni nu stie ce orori a vazut , dar fratii Winchester sunt pe cale sa afle.
In curand vor fi fata-in-fata cu fantomele rezidentilor insulei cele mai faimoase, demoni cu o trecut ascuns, si o putere misterioasa veche care cauta razbunare. E de datoria lui Sam si a lui Dean sa salveze cetatenii din Key West... inainte ca frumoasa insula sa se reduca la nimic mai mult decat un morman de oase.


Descoperiti celelalte volume din seria Supernatural!

Comentarii