Bone Key (Supernatural # 3) de Keith R.A. DeCandido

Acum 20 de ani , Sam si Dean Winchester si-au pierdut mama in fata unei forte supranaturale demonice si misterioase.In anii ce au urmat , tatal lor , John , i-au invatat despre raul paranormal care traieste in colturile intunecate si pe drumurile laturalnice din America...si i-au invatat si cum sa-l distruga.
Sam si Dean se indreapta spre Key West, Florida, acasa, la Hemingway, uragane, si o multime de demoni.Orasul tropical are atat de multe spirite incat o sursa principala de bani este atragerea turistilor in tururi cu fantome.Dar tururile nu mai au sa se faca , deoarece unul dintre ghizi a fost gasit mort in apartament in urma unui infarct... cu fata inghetata intr-un semi-tipat.Nimeni nu stie ce orori a vazut , dar fratii Winchester sunt pe cale sa afle.
In curand vor fi fata-in-fata cu fantomele rezidentilor insulei cele mai faimoase, demoni cu o trecut ascuns, si o putere misterioasa veche care cauta razbunare. E de datoria lui Sam si a lui Dean sa salveze cetatenii din Key West. . . inainte ca frumoasa insula sa se reduca la nimic mai mult decat un morman de oase.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Regina Umbrelor (Tronul de clestar # 4) de Sarah J. Maas

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow