Canionul vrajitoarei (Supernatural vol. 2) de Jeff Mariotte, Eric Kripke

Acum 20 de ani , Sam si Dean Winchester si-au pierdut mama in fata unei forte supranaturale demonice si misterioase.In anii ce au urmat , tatal lor , John , i-au invatat despre raul paranormal care traieste in colturile intunecate si pe drumurile laturalnice din America...si i-au invatat si cum sa-l distruga.
Sam si Dean pleaca intr-o excursie spre Marele Canion , dar aceasta nu este deloc o vacanta pentru cei 2 frati.Pe un drum ratacitor , chiar dincolo de privelistea Marelui Canion , crime misterioase s-au intamplat la fiecare 40 de ani.Locuitorii din zona par a fi prinsi in trecut , iar cand un mega-mall se pregateste pentru a-si celebra marea deschidere - mii de noi victime sunt atrase.
Baietii Winchester sunt determinati sa protejeze locuitorii si ,de asemenea, cumparatorii , dar niciodata nu s-au asteptat sa lupte cu un grup de criminali atat de vicios , atat de razbunator , atat de .... mort.O hoarda mortala formata din spirite de animale si fantome de oameni a aparut pentru a teroriza acest mic colt al desertului Arioza.Daca Sam si Dean nu-si dau seama de ce , nemarginitul spatiu din Vest va deveni o zona moarta... iar canionul vrajitoarei va deveni locul de veci al acestora.


Descoperiti celelalte volume din seria Supernatural!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout