Canionul vrajitoarei (Supernatural vol. 2) de Jeff Mariotte, Eric Kripke

Acum 20 de ani , Sam si Dean Winchester si-au pierdut mama in fata unei forte supranaturale demonice si misterioase.In anii ce au urmat , tatal lor , John , i-au invatat despre raul paranormal care traieste in colturile intunecate si pe drumurile laturalnice din America...si i-au invatat si cum sa-l distruga.
Sam si Dean pleaca intr-o excursie spre Marele Canion , dar aceasta nu este deloc o vacanta pentru cei 2 frati.Pe un drum ratacitor , chiar dincolo de privelistea Marelui Canion , crime misterioase s-au intamplat la fiecare 40 de ani.Locuitorii din zona par a fi prinsi in trecut , iar cand un mega-mall se pregateste pentru a-si celebra marea deschidere - mii de noi victime sunt atrase.
Baietii Winchester sunt determinati sa protejeze locuitorii si ,de asemenea, cumparatorii , dar niciodata nu s-au asteptat sa lupte cu un grup de criminali atat de vicios , atat de razbunator , atat de .... mort.O hoarda mortala formata din spirite de animale si fantome de oameni a aparut pentru a teroriza acest mic colt al desertului Arioza.Daca Sam si Dean nu-si dau seama de ce , nemarginitul spatiu din Vest va deveni o zona moarta... iar canionul vrajitoarei va deveni locul de veci al acestora.


Descoperiti celelalte volume din seria Supernatural!

Comentarii