Recenzie Cincizeci de umbre intunecate (Cincizeci de umbre vol. 2) de EL James


Dupa despartire, atat Christian cat si Ana sunt absolut devastati. O dovada clara ca se iubesc la nebunie. Christian isi da seama, in acest timp departe de iubita lui, ca o iubeste cu adevarat si este dispus sa renunte la cateva din viciile lui pentru a fi din nou impreuna cu Ana. Iar aceasta nu-si poate lua gandul de la Domnul ei 'pervertit in cincizeci de nuante'. In cele din urma cei doi se impaca. Dar nici gand ca acestia sa duca o viata linistita deoarece niste femei din trecutul lui Christian isi fac aparitia si le pericliteaza relatia. Atat Leila, o fosta supusa a lui Christian care este instabila psihic, cat si doamna Robinson, femeia care l-a invatat pe acesta tot ce stie si care l-a facut timp de mai multi ani Supusul ei, isi fac simtita prezenta.

Este relatia Anei cu Christian atat de puternica sa reziste tentatiilor si fantomelor din trecut?


Mi-a placut! Chiar mai mult decat primul volum, pot sa spun. De ce? Doarece avut mai multa actiune, mai multa intriga captivanta si suspans. Se observa o evolutie atat in relatia celor doi cat si in comportamentul individual. Christian este supus sa faca compromisuri pentru a-si pastra relatia cu Ana, iar Anei ii este frica ca nu-i poate oferi iubitului ei ceea ce-si doreste. Ii este teama ca acesta o va parasi deoarece ea nu poate sa-i satisfaca nevoile morbide. Iar cand in peisaj apar cele doua tipe din trecutul lui situatia se complica. Ana devine geloasa, dar nu are motive, deoarece Christian chiar o iubeste. Cand trecutul te bantuie ti-este greu sa te gandesti la viitor.
O continuare a seriei foarte reusita zic eu care te tine in priza. De cateva ori mi-am spus ca nu mai citesc, mai las si pe mai tarziu etc. dar tot am continuat deoarece sfarsiturile capitolelor erau extrem de interesante si te faceau sa vrei mai mult.

Seria merita atentia noastra din plin. Abia astept sa citesc al treilea si ultimul volum.




Comentarii