Recenzie Moartea La Dallas (Vampirii Sudului vol. 2) de Charlaine Harris


Linistea locuitorilor din Bon Temps este perturbata de moartea suspecta a unuia dintre prietenii lui Sookie. Aceasta are parte si de o intalnire stranie cu o menada, o femeie a padurii, care cere un tribut pentru a lasa in pace cetatenii orasului Bon Temps. Eric, seful districtului 5 si tot odata seful lui Bill, are o misiune pentru Sookie. Acesta o trimite pe tanara blonda si pe Bill, vampirul ei iubit, in Dallas pentru a descoperi misterul disparitiei unui vampir pe nume Farrell.

Dar situatia se complica destul de mult cand o secta religioasa numita Fratia Soarelui apare in peisaj si declara razboi impotriva vampirilor.
Oare au acestia o legatura cu disparitia lui Farrell sau este doar o alarma falsa? Iar Sookie se poate oare increde in vampirii din Dallas? Este ea doar o unealta ajunsa in mijlocul jocurilor vampirilor?

O continuare a seriei foarte buna, zic eu destul perversa, dar foarte frumoasa cu mult suspans si situatii neprevazute care va vor tine lipiti de paginile acesteia.COMANDA CARTEA AICI SAU AICI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout