Mini-recenzie Morti Pana La Apus (Vampirii Sudului vol. 1) de Charlaine Harris


Sookie Stackhouse este o chelnerita obisnuita (sau poate nu chiar asa obisnuita datorita faptului ca este o telepata si ca poate citi mintile oamenilor) la barul Merlotte's a carei viata monotona si simpla se schimba radical cand in barul unde lucreaza vine un vampir. Numele vampirului este Bill Compton.Datorita puterilor telepatice ale lui Sookie,aceasta descopera ca sotii Rattray se pregatesc sa-i fure sangele vampirului si sa-l vanda. Acum totul depinde doar de Sookie. Si de parca asta nu ar fi de ajuns, in Bon Temps se mai petrec si cateva crime macabre.

Oare ar trebui Sookie sa se increada in acest vampir pe nume Bill si oare este ea in siguranta in orasul Bon Temps in care creaturile supranaturale sunt la tot pasul?

Cititi un prim volum al seriei Vampirii Sudului destul de reusit in care autoarea combina mai multe genuri si ne ofera o poveste terifianta si credibila despre vampirii din Louisiana.



NOTA: 4/5


Comentarii

  1. Mie primele două volume mi-au plăcut mult, însă am luat o pauză de la serie pentru că mă plictisesc foaaarte repede de prea mulţi vampiri. Îmi place recenzia :).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult Dee ;) Am cumparat seria acum 2 ani cu Bravo dar numai acum mi-am facut timp sa ma apuc de ea si nu tare am de gand sa o las :D Iar in privinta vampirilor , cred ca niciodata nu o sa ma plictisesc de ei ,lol.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!