Mini-recenzie Supranatural (Paranormal vol. 2) de Kiersten White


Prima data vreau sa trimit o caruta de multumiri celor de la draga noastra librarie online Libris pentru ca mi-au oferit aceasta carte pentru a o recenza.MULTUMESC! Iar acum sa incepem cu recenzia.

Evie a scapat in sfarsit de AISP si s-a mutat cu colega ei de camera, vampiroaica Arianna, incercand sa duca o viata normala. Viata normala la care a visat dintotdeauna. Aceasta se angajeaza si se duce la scoala. Insa curand constata ca viata normala nu este de ea. Raquel, fosta ei sefa de la AISP, apare in peisaj si ii ofera lui Evie ocazia sa lucreze din nou la agentie, cu dreptul de a-si selecta misiunile la care sa participe. Evie accepta, insa nu-i spune si iubitului ei, Lend.
Curand, tanara incepe sa fie urmarita de silfi si alte creaturi paranormale. Creaturi care o ameninta de fiecare data, iar Evie simte ca nu mai este in siguranta.
O sa supravietuiasca aceasta noilor misiuni periculoase? Se poate ea increde in vesnic-veselul Jack , tanarul blond care o ajuta in misiuni? Dar mai ales , cand Reth apare din nou in viata acesteia , va putea ea supravietui tentatiei?Cum ramane cu secretul pe care-l ascunde de Lend?

O über-continuare a povestii. Kiersten te vrajeste inca de la primele pagini ale cartii  si te face sa te pierzi printre pagini. Inca de cand l-am "intalnit" Jack mi-a placut si mi-a placut mult. Poate chiar mai mult decat Lend. E plin de optimism, vesel, mereu cu zambetul pe buze, sturlubatic, zapacit care cateodata o pune in dificultate pe Evie. Insa adevaratele lui intentii o sa le descoperiti in paginile cartii. Si o sa vedeti ca nu sunt chiar bune. Relatia lui Evie cu Lend este putin incordata, insa este frumoasa si imi plac de cei doi. Poate ca ma asteptam la mai multe momente de dragoste intre cei  doi indragostiti. Insa am fost putin dezamagit. Lend a fost prins mai tot timpul cu scoala, iar Evie a trebuit sa-si petreaca timpul cu Jack. In rest, toate bune si frumoase. O carte plina de neprevazut si intamplari captivante. Sper ca volumul 3 sa fie si mai si :D

EVIE


LEND


Nu uitati! COMANDATI CARTEA AICI
Libris mai are si sectiunea de carti in engleza unde puteti gasi acest volum (AICI)


Comentarii

  1. Ști când apare volumul 3?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, din pacate nu am nici o informație in legatura cu seria aceasta... ar fi trist sa nu o continue având în vedere ca e o trilogie si ne lipsește doar volumul trei.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!