Mini-recenzie Nopți de patimă / Iubire interzisă (Fratia Pumnalului Negru vol. 1) de JR Ward


Beth Randall este o reporterita obisnuita care nu prea are noroc in dragoste in ciuda multiplelor avansuri primite de la colegii de munca. Avansuri primite si de la Butch O'Neal, un politist care este innebunit dupa aceasta. Fratia Pumnalului Negru este o grupare de vampiri razboinici care se lupta cu Exterminatorii pentru a salva specia vampirilor. Membrii Fratiei (mentionati in primul volum): Wrath (Regele Orb), Tohrment (Tohr), Vishous (V), Zsadist (Z), Rhage (Hollywood) si Phury. Exterminatorii au un singur scop - cel de a distruge toti vampirii. Dupa moartea lui Darius, membru al Fratiei, Wrath este insarcinat sa aiba grija de fiica acestuia, care este nimeni alta decat Beth, pana cand trece de perioada de tranzitie. Usor de zis, greu de facut. In primul rand, acesta trebuie sa-i castige increderea. Dar oare cum va reactiona aceasta cand va afla ca este un hibrid si ca prin vene ii curge atat sange uman cat si sange de vampir? Asta nu este singura problema, caci Exterminatorii au luat-o in vizor pe Beth si cu fiecare clipa care trece, pericolul se apropie tot mai mult.




Cred ca mi-am gasit o noua serie favorita. Am devorat acest prim volum in doua zile. Cartea aceasta este un amalgam de erotism, aventura intunecata, dragoste si pericol. Este putin iritant sa tot intalnesti atatea persoane perfecte care le gasesti doar in carti, insa nu zic ca e neplacut. Am fost fascinat inca de la inceput de noua poveste captivanta si intunecata si de aventura pe care personajele principale au avut-o. Primul volum ii are ca protagonisti pe Wrath si Beth, iar urmatorul ne pregateste aventura lui Rhage. Actiunea este alerta si plina de evenimente neprevazute care pun viata personajelor in pericol. O recomand tuturor carora le plac povestile intunecate si urban-fantasy-urile cu vampiri. Nu va va dezamagi nicio clipa la fel cum nu m-a dezamagit nici pe mine. Un adevarat bestseller.
Sper ca Leda sa continue seria. Din cate am inteles, doar primele doua volume sunt luate in vizor deocamdata de indragita editura Leda. Daca vanzarile vor fi bune, vor continua si cu urmatoarele volume. Chiar mi-ar placea sa citesc si continuarile.

COMANDA CARTEA AICI sau AICI


Beth Randall + Wrath







NOTA: 5/5





Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!