Mini-recenzie Uneori, sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna vol. 2) de Heather Davis




Shelby Locke este trimisa la o scoala elvetiana de fete numita Academia Steinfelder din Elvetia. Mai mult de trei luni au trecut de cand aceasta nu a mai primit niciun semn de la iubitul ei varcolac Austin Bridges al III- lea. Dar nu mare ii este surprinderea cand il intalneste pe acesta intr-o seara in afara academiei. Acesta ii aduce la cunostinta faptul ca atat familia lui cat si ea este in pericol, fiind urmariti de Cei Sapte Calareti, un grup de vanatori de varcolaci.

Dar legatura dintre cei doi tineri amorezi este mult mai puternica decat pare si Shelby are sa afle in curand ca nu intamplator se afla la aceasta academia departe de casa. Va supravietui dragostea celor doi tineri in ciuda distantei si... a secretului purtat de Austin?





Doar atat? Acuma serios... 160 de pagini? Sincer, mai bine nu scria cartea asta. Adica pana la pagina 60, pana sa-l reintalneasca pe Austin, Shelby zici ca e o adolescenta care tocmai s-a indragostit pentru prima oara. Doamne, ai 17 ani mai Shelby mai, mai maturizeaza-te putin. Ea e genul ala "Overly attached girlfriend". Atata bolboroseste despre marea ei iubire aflata pe un piedestal, unde tot ea l-a pus pe Austin, ca-ti vine rau. Pe langa asta, povestea este mai deloc credibila... Hai ca inteleg, este fantasy- se combina actiunea fantastica cu cea reala, insa sa fim seriosi... care fata intreaga la minte se plimba seara prin padurea din prejurimile academiei doar doar o sa-l gaseasca pe Austin. Adica, hello fato, trezeste-te. Nu mai esti in Beverly Hills, nu mai esti nici cu Austin in Tabara Semilunii, ci la mama zmeilor in Elvetia. Ce te face sa crezi ca ar fi acolo? Plus ca paranoia isi are locul pe deplin in capsorul lui Shelby: vede un desen- Wow, seamana cu a lui Austin, aude o suieratura- Wow, cred ca este Austin, simte un miros- Wow, imi aduce aminte de Austin... Serios?? Adica, serios? Dar nu toate au fost asa rele la cartea asta... au fost unele pasaje care m-au tinut cu ochii atintiti in carte, de exemplu atunci cand am aflat cine este spionul dinauntrul academiei si marele sfarsit care, ma rog, a fost cam ca ceapa. Putea autoarea sa dezvolte pe tema vanatorilor de varcolaci la greu, dar n-a facut-o, parca i-a fost lene sau stiu eu...

NOTA: 3

Comanda cartea AICI sau AICI


Comentarii

  1. Am citit doar primul volum, dar nu mi-a placut atat de mult incat sa mi-l iau si pe al doilea. Daca il au la biblioteca, l-as imprumuta, dar in rest nu cred ca merita banii. Doar parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu primul volum l-am luat cu Bravo cu 11 lei, iar al doilea l-am castig. La fel, nu cred ca merita seria chiar atat de mult incat sa-ti dai banii pe ea. Dar de plictiseala merge ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!