Seriale - Update # 3

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE


Shameless (US) ne dezvaluie povestea familiei Gallagher, formata din 7 membrii care mai de care mai diferiti. Acestia incearca sa duca o viata normala in ciuda lipsei banilor, lipsei prezentei mamei si a problemele din viata cotidiana. Frank (tatal) este un alcoolist, Fiona trebuie sa ia locul mamei, Ian este gay, Lip ajuta alti studenti sa treaca examenele dandu-le el in locul lor, Debbie fura bani pentru scopuri caritabile, Carl este piroman, iar micutul Liam este un baiat afro-american in ciuda faptului ca parintii sunt caucazieni. Un serial comedie-drama care-ti va mentine doza de optimism mai ridicata.



 Catherine Chandler intalneste in seara mortii mamei ei un tip care o salveaza de la pericolul de a fi ranita si ea. Insa acesta nu este un tip oarecare, ci o adevarata bestie. In urma unui experiment efectuat pe ADN-ul acestuia, Vincent Keller se transforma intr-un monstru care ar putea distruge tot ce-i iese in cale. Dar Cat nu se lasa usor si doreste sa afle despre tot ce s-a intamplat in seara in care mama ei a murit. Chiar daca asta inseamna sa-l intalneasca pe Vincent.


Bo este un sucub care intra din intamplare in lumea zanelor. Fiind adoptata de o familie de muritori, aceasta este in cautarea adevaratei ei identitati si familii. Avand alaturi prietena ei muritoare Kenzi, Bo isi lanseaza propria afacere ca detectiv particular. Insa nu mare le este surprinderea fetelor cand vad ca toate cazurile sunt pe departe de a fi normale. Aventura si mister intr-o drama supranaturala.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii