Seriale - Update # 4


Serialul "Bates Motel" este un prequel al filmului "Psycho" si urmareste povestea lui Norman Bates si a mamei lui - Norma Bates. Acestia se muta intr-un nou oras dupa ce figura masculina din familia lor a murit intr-un accident tragic. "Accident" care se pare ca are o legatura cu Norman. Insa se pare ca nici in noul oras nu vor avea liniste. Motelul pe care Norma tocmai l-a cumparat o pune intr-o pozitie dificila, si in acelasi timp periculoasa, cu unul dintre localnici. De aici pana la inca un "accident" nu este decat un pas. Un serial care merita atentia tuturor, o super-poveste thriller care te va tine captivat pe tot parcursul celor 11 episoade ale primului sezon. In curand - Sezonul 2! 


Vietile fetelor Aria, Spencer, Hanna si Emily, din Rosewood, iau o intorsatura neasteptata cand prietena cea mai buna Alison a lor dispare fara urma. Dar aceasta prietena pare sa le stie toate secretele fetelor si nu mult timp trece pana cand tinerele liceene primesc mesaje de la un personaj misterios- A. Acum fetele ar face orice sa-si pastreze secretele in siguranta, insa nu va fi asa usor cu A prin preajma. Dar oare are ceva legatura A cu Alison? Sau este totul doar o cacealma? Drama, mister, suspans - toate adunate intr-un titlu : Pretty Little Liars.


Scot McCall devine varcolac dupa ce este atacat de unul. Acum trebuie sa invete cum sa supravietuiasca  cu vanatorii de varcolaci care sunt pe urmele sale si sa invete in cine poate avea incredere si in cine nu. Insa situatia se complica atunci cand insasi familia prietenei lui se dovedeste a fi formata din vanatori care ar face orice sa-l tina pe acesta la distanta de fiica lor. Ce sa mai spun de varcolacul Alpha care ii vrea raul atat lui Scott cat si lui Derek, un alt varcolac cam artagos...Merita vizionat - unul dintre cele mai tari seriale pe care le vizionez. O aventura supranaturala care mai mult ca sigur va va incanta.

DE ASEMENEA A FOST ACTUALIZATA SI PAGINA CU SERIALE TV

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!