In curand si pe la noi!

 Am spus "in curand". Datile exacte ale publicarii acestora nu sunt cunoscute inca. Sa vedem cu ce o sa ne surprinda Leda dupa ce revine din vacanta. :D

Uite titlurile:


A kiss of shadows (Meredith Gentry # 1) de Laurell K. Hamilton - O serie pentru adulti cu zane scrisa de autoarea celebrei serii "Anita Blake".


Grave Witch (Alex Craft # 1) de Kalayna Price - O serie urban-fantasy cu magie, vrajitoare, fantome si toate cele... Seria a fost anuntata ca apare si la noi in 27 iulie 2011 (atunci a fost anuntata, nu atunci a trebuit sa apara) insa se pare ca nu vrea sa vina odata...


The Gathering (Darkness Rising # 1) de Kelley Armstrong - Aceasta serie este spin-off-ul seriei "Fortele Raului Absolut" si a fost anuntata tot in iulie 2011, adminul de la Leda spunand ca "primul [volum] mai mult ca sigur până la sfârşitul anului 2011." Mda... suntem in august 2013 si inca nu il avem.


Sweet 16 de Kate Brian - O carte young-adult care credeam eu ca o sa o dea cu Bravo (la fel cum a facut cu Clubul V si Iubitul Virtual) insa nu a fost sa fie (cu revista, ma refer)...


Private (Private # 1) de Kate Brian - O serie asemanatoare cu "Micutele Mincinoase" destinate publicului de gen feminin (daca ma intrebati pe mine).


Fantasy Lover (Dark-Hunter # 1) de Sherrilyn Kenyon - O alta serie urban-fantasy cu vampiri, supranatural, erotism si motologie pe care eu o astept de mult timp.


Dearly, Departed (Gone With the Respiration # 1) de Lia Habel - Un paranormal romance distopic cu zombie pe care abia astept sa pun mana.


The Future of Us de Jay Asher - Este chiar „Cel mai bun roman pentru adolescenţi din 2011” si Leda il are in portofoliu. Pe cand data de publicare... habar n-am. Desi nu ma tenteaza nici asta si nici "Cele 13 motive". Pe voi poate ca da.


Dead Witch Walking (The Hollows # 1) de Kim Harrison - O serie cu vrajitoare (dupa cum sugereaza si titlul) care pana acum are 13 volume, iar la noi nici macar primul volum nu a aparut inca. Sper sa apara cat mai curand ca pare draguta. Mai draguta decat "Madison Avery" a aceleiasi autoare.


Vampire Kisses (Vampire Kisses # 1) de Ellen Schreiber - O alta serie urban-fantasy cu si despre vampiri. Daca se aseamana macar putin cu "Vampirii din Morganville" garantez ca o sa-mi placa si probabil si voua. :D


The Goddess Test (Goddess Test # 1) de Aimee Carter  - O serie fantasy cu zeitati si mitologie  despre care nu prea stiu ce sa spun... poate o sa o incerc din curiozitate, nu de alta.


Darkfever (Fever # 1) de Karen Marie Moning - O serie supranaturala cu creaturi precum zanele si vampirii. Tare multe am auzit desprea aceasta serie si sunt curios sa vad daca este chiar atat de buna pe cat se spune. Sper ca atunci cand o sa apara sa fie in varianta cartonata nu brosata. E oribila brosata.


Eternal Starling (Emblem of Eternity # 1) de Angela Corbett - O serie cu magie aparuta in 2011 (la ei) care probabil o sa fie o lectura placuta, nici prea prea nici foarte foarte.


Legend (Legend # 1) de Marie Lu - O alta serie distopica gen Divergent care are loc intr-un viitor apocaliptic si in care personajele pe care se axeaza actiunea sunt tinerii.


Anna Dressed in Blood (Anna # 1) de Kendare Blake - O serie urban-fantasy de care sunt extrem de curios. Sper ca Leda sa binevoiasca sa o publice cat mai rapid caci vreau s-o neaparat.


Cam atat... Pe langa aceste noi serii/titluri, editurile noastre indragite (nu numai Leda) mai trebuie sa continue si seriile deja incepute. Precum

Vampirii din Morganville 9 - Cercul Secret 5  
Jurnalele Vampirilor 9 - Instrumente Mortale 4  
Dispozitive Infernale 3 - Sange Albastru 5  
Damnare 4 - Casa Noptii 10 - Altfel de Ingeri 4  
Micutele Mincinoase 5 - Vampirii Sudului 12  
Divergent 3 - Madison Avery 3 - Paranormal 3  
Uratii 3 - Lupii din Mercy Falls 3 - Eve 3  
Blestemul din Swoon 2 - Jocul Minciunii 4  
Cartile Sangelui 3 - Fascinatie 4 - Nemuritorii 3 
Ingerul Noptii 4 - Shadow Falls 3 - Night School 2  
Naluca si Naucul 2 - Elita Intunecata 3  
Atingerea lui Juliette 2 - Vrajitor si Vrajitoare 3  
Maximum Ride 3 - Setea 2 - Pedestinati 2  
Umbra Noptii 3 - Evernight 3 - Legaminte 3  
Fetele Gallagher 5 - Cronicile Casterilor 2  
Disparuti 4 - Aripi 4 - Vanatoare Nocturna 2  
Fratia Pumnalului Negru 2 - Femei din Cealalta Lume 4  
Anita Blake 4 - Captiv in Labirint 3 
Cand esti vrajitoare... 2 - Creatura 2

(Probabil si altele insa am uitat sa le mentionez)

Comentarii