Sperietoarea de la miezul noptii - Goosebumps # 20 de RL StineJodie iubeste sa viziteze ferma bunicilor ei. Okay, poate nu este chiar cel mai atractiv loc de pe pamant. Dar, bunicul ei spune niste povesti de groaza chiar fantastice. Si bunica ei face niste fursecuri de ciocolata din cele mai bune. Dar in aceasta vara ferma s-a schimbat. Lanul de porumb este putin imprastiat. Bunicul si bunica par senili. Si singura sperietoare a fost inlocuita cu alte doisprezece. Intr-o seara Jodie descopera ceva chiar ciudat. Sperietorile par sa se miste. Sa se rasuceasca pe betele in care sunt infipte. Sa revina la viata...

Comentarii

 1. Am citit cu interes prezentarile facute de tine pe aceasta serie. Cat are seria, 20 de volume?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca iti plac. Sper doar sa nu te plictisesti pentru ca sunt peste 120 de volume :))

   Ștergere
 2. Serios¿???????????????????? Peste 120?????? Autorul asta nici nu mananca nici nu doarme:-) :-) :-) e cea mai lunga serie de care am auzit pana acum!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu este chiar o serie. Ca doar nu se leaga volumele intre ele, nu impart aceleasi personaje si nici actiune. E mai mult, o colectie. :)

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Nu, nu le am pe toate. Sincer sa fiu, am doar un singur volum din colectie in biblioteca mea :D Si am citit vreo 7 pana acum, insa din ele vreau sa recitesc vreo 3-4 si sa continui cu altele pe care nu le-am lecturat pana acum, in limba engleza. ;)

   Ștergere
 4. Ma gandesc ca sunt toate intitulate goosebumps. Pai atunci ce pot sa iti urez, decat lectura placuta

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout