Hemlock Grove de Brian McGreevy

Cadavrul unei tinere fete este gasit mutilat in padurile din Hemlock Grove, Pennsylvania, in umbra abandonatei mori Godfrey Steel. Iar autoritatile nu sunt deloc sigure ce anume ar trebui sa caute.
Unii suspecteaza un evadat de la Turnul Alb- o cladire biotech detinuta de familia Godfrey, afacerea lor personala care mentine economia locala pe linia de plutire- unde, daca zvonurile sunt adevarate, experimente biologice care mai de care au loc.
Altii isi intorc privirile spre Peter Rumancek, un baiat tigan dintr-o rulota despre care se spune ca ar fi un varcolac. Sau poate o fi Roman, fiul decedatului JR Godfrey, care se descurca cu viata de adolescent cu o aroganta si nepasare specifica unui aristocrat. Statusul sau superior este necontestat in ciuda existentei  mamei lui obsedata de control, Olivia, si a sorei lui ciudate, Shelley, a carei conditie medicala monstruoasa este in contradictie cu a ei inteligenta.
Un mister si o revelatie fascinanta ne conduce spre un deznodamant grotesc unde aflam ca intunericul se afla in noi toti.

Comentarii