Febra Sangelui (MacKayla Lane vol. 2) de Karen Marie Moning



Am obisnuit sa fiu fata mediocra, dar totul s-a schimbat intr-o noapte, în Dublin, când am văzut pentru prima data un Fae, și m-am lasat târâta într-o lume de nemuritori periculosi și secrete antice...

În lupta sa pentru a rămâne în viață, MacKayla trebuie să găsească Sinsar Dubh - o carte straveche de milioane de ani, continand cea mai neagră magie imaginabila, care detine cheia pentru puterea asupra lumii Fae și a lumii umane. Urmărita de asasini, înconjurata de figuri misterioase in care știe că nu poate avea încredere, Mac se trezește sfâșiată între doi bărbați periculosi și puternici: V'lane, nemuritorul Print Fae, și Jericho Barrons, un om la fel de irezistibil pe cat este de periculos. Timp de secole, lumea umbrelor Fae a coexistat cu cea a oamenilor. Acum zidurile dintre cele două lumi se destrama, iar Mac este singura care stă la mijloc.

Comentarii

  1. Vai de mine! Sper sa apara si la noi volumul 2, cat mai curand <3 Arata asa de bine :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper. Primul volum chiar a fost dragut. Abia astept sa vad ce se mai intampla in continuare :D

      Ștergere
  2. A aparut acest volum tradus in limba romana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu a aparut inca. Aceasta este o descriere a cartii, tradusa de mine pentru blog.

      Ștergere
  3. Buna. Febra Neagra primul volum l-am gasit in Limba Romana . L-am cuparat pt ca mi sa parut interesant , abia dupa ce l-am citit am descoperit ca face parte dintr-o serie de carti . Are cineva idee daca au aparut si celelalte volume in Limba Romana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare. Nu a aparut tradus decat primul volum la noi... nici nu cred ca o sa mai apara. Este una dintre multele serii care au fost abandonate. LedaEdge se concentreaza pe publicarea seriilor noi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!