Recenzie Inner Harbor de Nora Roberts


                 Phillip Quinn, unul din cei trei baieti salvati de Raymond si Stella Quinn, a avut o viata grea pana sa ajunga la familia Quinn- la treisprezece ani facea trafic de droguri si fusese impuscat de cei pe care ii credea prieteni. I-a fost greu sa se obisnuiasca intr-o familie normala, alaturi de doi frati, dar parintii adoptivi au reusit sa-i castige increderea si dragostea. Astfel, Phillip a ajuns director de publicitate la o firma importanta din Baltimore si isi imparte timpul intre acest job si afacerea pe care o detine alaturi de fratii sai- Ambarcatiunile Quinn.
                 Intr-o zi la sediu isi face aparitia o femeie care pretinde a fi interesata de achizitionarea lui barci. Phillip este atras de aceasta din prima clipa si vrea sa afle mai multe despre ea. Are aceasta ocazie cand o intalneste intr-un restaurant si afla ca femeia este Doctor Sybill Griffin, o femeie care si-a facut o cariera din a observa si nota comportamentul oamenilor in anumite situatii. Ea pare la randul ei interesata de Phillip, insa niciunul nu pare dornic de inceperea unei relatii. Insa atractiei nu te poti impotrivi...
                Ce se va intampla intre ei? Cine e aceasta femeie si ce doreste de la familia Quinn? Simte ea ceva pentru Phillip sau isi urmareste doar interesul? Cum va reactiona barbatul cand va afla secretul ei?
Fragmente:
"Phillip Quinn ii va face intrarea. Acesta manifestase toate semnele comportamentale tipice unei atractii incipienteNu va fi greu sa scoata avantaje din asta. Nu va fi o problema nici sa obtina o invitatie acasa la el."

"Daca vrei sa-ti revii, daca iti vrei copilul inapoi, acest lucru trebuie facut cu calm si legal. Tu ai nevoie de ajutor, iar eu vreau sa te ajut. Din cate pot vedea eu, acum nu esti catusi de putin in situatia de a-l lua inapoi."
"O dureau regretul si rusinea cand isi amintea dispretul din ochii lui Phillip. Poate ca merita asta. Era furioasa pe ea pentru ca ii permitea lui si parerii lui despre ea sa conteze atat de mult, intr-un timp atat de scurt."
"Cum a putut sa se insele atat de rau in privinta ei? El vazuse o femeie inteligenta, interesanta. O femeie rafinata si cu gust. Dar dincolo de suprafata stralucitoare era o mincinoasa, o escroaca si o oportunista."
Parerea mea:
Acest al treilea volum ne dezvaluie secretul pe care l-am intalnit inca din primul volum- relatia dintre Seth si Ray Quinn. Nu o sa va spun despre ce e vorba, va trebui sa aflati singuri. Phillip si Sybill mi s-a parut un cuplu foarte potrivit, impartind pasiuni comune. Mi-a placut ca i-am intalnit in continuare pe ceilalti frati, acum casatoriti- Cam si Ethan. Mi-a placut ca personajele, dupa ce si-au dat seama ca au gresit, au incercat sa rezolve lucrurile. Un volum frumos, ca toate celelalte, de fapt, ca doar vorbim de Nora Roberts.

Date despre carte:
Titlul original: Inner Harbor, 1998
Aparitia in Romania: Editura Miron
Traducere: Dagmar Heidrun Popescu
 Numar pagini: 511
Seria din care face parte: Chesapeake Bay:
                                      1. Nimic, decat placere
                                      2. Placeri vinovate
                                      3. Inner Harbor
                                      4. Fructul oprit


Comanda cartea AICI


Comentarii