Seriale Update # 9

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE666 Park Avenue urmareste povestea lui Jane VanVeen si a iubitului ei Henry Martin care se muta la New York pentru a lucra ca administratori intr-un hotel renumit. Insa, nimic nu este ce pare, deoarece hotelul este plin de lucruri care mai de care mai inspaimantatoare. Iar subsolul este insusi o poarta catre o alta lume. Un serial foarte frumos care mi-a placut mult, insa care a fost anulat dupa doar un singur sezon din cauza ratingurilor mici. :(In serial se vorbeste despre Oliver Queen, un miliardar din Sterling City care a petrecut cinci ani pe o insula parasita (sau nu...) din cauza unui accident nefericit. Acesta s-a intors acum acasa, dar nu mai este acelasi. Pus pe fapte bune, Oliver se concentreaza acum sa-i puna la punct pe cei incalca legea, punand in aplicare ce a invatat pe insula.


Serialul Buffy, Spaima vampirilor are 7 sezoane - 144 de episoade pline aventura in care tanara liceeana Buffy Summers trebuie sa se confrunte cu tot felul de creaturi supranaturale (nu doar vampiri). Insa, desigur, acestia ocupa un loc primordial in serial. Daca noi (sau cel putin eu) ne-am obisnuit cu niste vampiri extra-mega-giga rapizi si puternici (gen Jurnalele Vampirilor), in serialul acesta nu este cazul, dar asta nu face ca serialul sa fie mai prost sau mai putin credibil...


The Gates ni-l prezinta pe Nick Monohan care se muta impreuna cu familia lui intr-un orasel numit The Gates. Dar, dupa cum probabil v-ati obisnuit deja, nimic nu este ce pare a fi deoarece orasul este plin de creaturi supranaturale: de la vampiri, la vrajitoare, de la sucubi la varcolaci si asa mai departe. Un serial mediocru care are doar un sezon.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout