Seriale Update # 10

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE



Doctorul Walter Bishop impreuna cu fiul sau Peter Bishop si Olivia Dunham fac echipa pentru a investiga evenimentele stranii care se petrec in ultima vreme, dupa ce un avion infestat cu un virus ciudat aterizeaza pe pamant, in Boston. O drama impletita cu mister si sci-fi. Acesta este Fringe. Un serial bunicel si atat.


Serialul urmareste povestea unor oameni care au abilitati neobisnuite. Claire se poate vindeca extrem de repede, Isaac prevede viitorul, Matt este telepat, Hiro se poate teleporta si opri timpul, Greg poate citi mintile oamenilor. Acestia sunt doar cativa dintre cei care sunt numiti Eroii. Cei care pot pune in balanta raul si binele din lume.



Ted le povesteste copiilor sai cum a cunoscut-o el pe mama lor. Prietenii lui sunt Lily si Marshall (care sunt casatoriti), Barney - burlacul extrem de increzator in sine si in metodele de "agatat" si Robin - o tipa reporterita pe care o place Ted. In tot serialul predomina flashbackurile, acesta fiind doar o poveste spusa de Ted.

Dupa ce Ichabod Crane moare intr-o misiune pentru generalul George Washington in 1781, se trezeste in 2013 in Sleepy Hollow, New York. Dar la fel o face si un calaret fara cap - unul dintre dintre cei 4 calareti ai Apocalipsei. Ichabod se aliaza cu locotenentul Abbie Mills pentru a nimici pericolele supranaturale care ameninta Sleepy Hollow si pentru a-l opri pe Moloch din a aduce la viata toti cei 4 calareti.


Seria ne-o prezinta pe Sookie Stackhouse, o chelnerita din Bon Temps, Louisiana, care este telepata. Aceasta da intr-o seara in barul ei peste un vampir pe nume Bill. De atunci viata ei este schimbata. Fiind introdusa intr-o lume de creaturi supranaturale lui Sookie ii este greu sa duca o viata normala. Insa cu ajutorul prietenilor si a noului ei iubit vampir, exista sorti de izbanda. 

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii

  1. heroes cred ca e primul serial la care m-am uitat vreodata :)) iar himym e absolut delicios :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut Heroes pe sarite si povestite :)) Si True Blood, pe care l-am lasat la sezonul 4, din lipsa de timp. Cu Sleepy Hollow sunt la zi si stiu ca o sa am de asteptat in jur de jumatate de an ca sa apara urmatorul sezon.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!