Mini-recenzie Crucea Lui Morrigan (Trilogia Cercului vol. 1) de Nora Roberts



Multe multumiri catre libraria online Libris pentru aceasta carte! O puteti achizitiona AICI. Colectia de carti a Norei Roberts se gaseste pe Libris AICI.

Hoyt vine tocmai din secolul XI in prezent dupa ce i se arata intr-un vis zeita bataliei - Morrigan. Aceasta ii spune ca Lilith, regina vampirilor planuieste sa-si creeze o armata de vampiri cu care sa semene teroare pe pamant. Astfel, el (Hoyt), magician fiind, trebuie sa adune alti cinci luptatori cu care sa se alieze impotriva lui Lilith. Teleportat in prezent, el constata cu stupoare ca fratele lui, Cian, este un vampir "vegetarian". Hoyt o intalneste si pe Glenna, o vrajitoare focoasa de care incepe sa-i placa. Alaturi de King, un alt vampir, prieten de-al lui Cian, Larkin si Moira, doi verisori inzestrati cu puteri supranaturale, trebuie sa le faca fata provocarilor si necazurilor produse de Lilith. Cu putin romantism in aer si cu mult curaj, exista totusi sorti de izbanda pentru cei sase curajosi.


Parerea Mea

Este prima carte de-a Norei Roberts pe care am citit-o si pot sa spun ca nu este chiar rea. Ma asteptam la mult mai mult romantism, ca doar deh... e Nora Roberts pana la urma urmei, dar a fost in regula. Se vede ca nu prea este obisnuita sa scrie povesti fantasy, de aceea nu prea se axeaza pe intamplarile paranormale. Astfel, cateodata ajungi sa crezi ca personajele sunt doar niste oameni simpli. In rest, toate bune si frumoase... dar nu ma prea grabesc sa citesc urmatoarele carti din serie. Imi pare rau ca nu am fost eu intr-o dispozitie buna cand am primit-o si ca nu am prea avut timp in ultima vreme sa citesc. De aceea mi-a luat 2 saptamani, iar lecturarea ei mi s-a parut extrem de grea. Poate daca n-ar fi fost scoala de vina, care sa-mi ocupe tot timpul, as fi reusit sa o citesc mai rapid...

Citate

"Cum sa-i spui unui barbat care-ti fusese ca un tata ca ii luai fiul la o batalie pe care nu o intelegeai ca sa lupte pentru ceva ce era imposibil de priceput, in compania unor oameni pe care nu-i cunosteai?"

"Asadar zeii, ca de obicei, ti-au dat un material penibil de sarac pentru inceput si o misiune de-a dreptul imposibila. Cu mana ta de oameni si alti nebuni suficient de ticniti ca sa vina alaturi de tine trebuie sa invingi o armata condusa de un vampir puternic, cu creaturi, foarte probabil, de aceeasi speta cu ea si alte tipuri de demoni, daca isi da osteneala sa-i creeze. Altfel, lumea va fi distrusa."

NOTA: 3/5


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!