Portile Paradisului (Sange Albastru, vol. 7) de Melissa de la Cruz

Schuyler Van Alen este în criză de timp. Printul Intunecat al Iadului asalteaza porțile paradisului, cu intenția de a câștiga tronul ceresc de tot. De data aceasta el are cei mai mari îngeri de partea lui , Abbadon și Azrael - Jack și Mimi Force, așa cum sunt cunoscuti în sabat.
Sau cel puțin așa crede el. Cum Lucifer le atribuie lui Jack și Mimi sarcinile de a ucide iubirile lor adevărate, gemenii Force comploteaza in secret pentru a-l învinge pe Printul Intunericului o dată pentru totdeauna. Dar cât de departe vor merge Mimi si Jack pentru a-și ascunde falsa loialitate?
Între timp, fostul vampir Bliss Llewellyn si-a unit forțele cu Lawson, cea mai mare lup din lumea interlopă, pentru a elibera poporul său din închisoarea din Iad. 
Lucifer caută cheia de la Poarta Promisiunii, și atunci când Schuyler este luata prizoniera și livrata direct în iad, ea trebuie să facă o alegere de neconceput, aceeași alegere pe care Arhanghelul Mihail a fost forțat să o ia în timpul crizei de la Roma. Va găsi Schuyler puterea de a face ceea ce el nu a putut?

*Ultimul volum al seriei*

Comentarii

  1. Stii cumva daca o sa apara si in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu. A trecut ceva vreme de la publicarea vol. 4 al seriei la noi. Nu stiu daca editura mai are in vedere continuarea seriei.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Regina Umbrelor (Tronul de clestar # 4) de Sarah J. Maas

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow