Portile Paradisului (Sange Albastru, vol. 7) de Melissa de la Cruz

Schuyler Van Alen este în criză de timp. Printul Intunecat al Iadului asalteaza porțile paradisului, cu intenția de a câștiga tronul ceresc de tot. De data aceasta el are cei mai mari îngeri de partea lui , Abbadon și Azrael - Jack și Mimi Force, așa cum sunt cunoscuti în sabat.
Sau cel puțin așa crede el. Cum Lucifer le atribuie lui Jack și Mimi sarcinile de a ucide iubirile lor adevărate, gemenii Force comploteaza in secret pentru a-l învinge pe Printul Intunericului o dată pentru totdeauna. Dar cât de departe vor merge Mimi si Jack pentru a-și ascunde falsa loialitate?
Între timp, fostul vampir Bliss Llewellyn si-a unit forțele cu Lawson, cea mai mare lup din lumea interlopă, pentru a elibera poporul său din închisoarea din Iad. 
Lucifer caută cheia de la Poarta Promisiunii, și atunci când Schuyler este luata prizoniera și livrata direct în iad, ea trebuie să facă o alegere de neconceput, aceeași alegere pe care Arhanghelul Mihail a fost forțat să o ia în timpul crizei de la Roma. Va găsi Schuyler puterea de a face ceea ce el nu a putut?

*Ultimul volum al seriei*

Comentarii

  1. Stii cumva daca o sa apara si in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu. A trecut ceva vreme de la publicarea vol. 4 al seriei la noi. Nu stiu daca editura mai are in vedere continuarea seriei.

      Ștergere
  2. Sperante pentru volumele 6 si 7.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mici spre zero din pacate... Editura Leda care a publicat primele 4 volume nu mai exista, a fost inlocuita de LedaEdge care se axeaza pe publicarea unor serii noi si nu continuarea celor vechi. Din cate se vede, toate seriile aparute sunt cu coperte paperback si daca ar continua seria ar trebui reeditate si primele 4 volume ca sa fie tot paperback, lucru care ar duce la niste pierderi cantitative. (de ex. seria Spulbera-ma va fi reeditata in paperback pentru ca urmatoarele volume pe care o sa le publice sa fie la fel. Dar acolo a aparut doar un singur volum, nu 4...). Sanse sa vedem seria completa la noi eu zic ca nu avem, din pacate.

      Ștergere
    2. Am facut o petitie pe aceasta tema. Romania merita lucruri frumoase. Este dreptul nostru. Gasiti petitia pe contul mei de facebook. Bumbaru Madalina. Daca i-ați convinge si pe altii sa o semneze ar fi perfect.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!