Recenzie Dorinte intunecate de Julie Garwood (Buchanan - Renard #3)



                   Avery Delaney este o femeie frumoasa si inteligenta care lucreaza pentru FBI. Ea a fost crescuta de matusa si bunica ei, deoarece mama sa- Jilly nu o dorea. Carrie- matusa ei- este cea care a avut grija de ea, chiar si dupa moartea bunicii. Avery a fost grav ranita in noaptea in care bunica ei a murit, iar cel responsabil pentru aceste fapte este un prieten al lui Jilly- Dale Skarrett, care in prezent se afla la inchisoare.
                    Carrie a pus la cale o calatorie la un centru de relaxare, iar Avery desi nu era foarte incantata de idee, a acceptat sa o insoteasca. Carrie si alte doua femei erau asteptate de un sofer al centrului, care le duce la o cabana, spunandu-le ca la centru exista o problema cu instalatiile. Avery nu a reusit sa prinda zborul care sa o aduca la timp la centru, dar matusa ei ii lasase un mesaj in care ii spunea de soferul care le astepta. Cand tanara femeie ajunge la centru, afla ca rezervarile lor au fost anulate si ca nici un sofer nu a fost trimis pentru a le transporta pe cele 3 femei.
                   John Paul Renard este un fost puscas marin, care a lucrat si pentru FBI, dar acum e pe cont propriu. De ceva vreme, el este pe urmele unui asasin periculos- Monk, cu care are de reglat niste conturi mai vechi. El banuieste ca noua tinta a criminalului este chiar Carrie, si incearca sa o ajute pe Avery.
Cei doi sunt nevoiti sa porneasca intr-o periculoasa calatorie impreuna, o calatorie care le va pune viata in pericol, si in timpul careia vor avea de trecut peste cateva obstacole, inclusiv atractia care i-a nastere intre ei.
                  Ce s-a intamplat cu Carrie si cu celelalte femei? Sunt in pericol? Cine le vrea raul si ce planuri are Monk pentru ele? Ce se va intampla cu Avery si John Paul? Cum se va sfarsi calatoria lor?
Fragmente:
" Vrei sa-ti spun cum am pus totul la cale, cum am organizat totul? Am inceput prin a-l gasi pe omul visurilor mele. Ma iubeste, fireste, dar, la o adica, nu ma iubesc toti? El este insa unul foarte special. Practic, un perfectionist."
"Cum Dumnezeu i s-o fi varat pe sub piele atat de repede? Ce dracu era cu el de era atat de atras de ea? Erau total, complet si absolut nepotriviti unul pentru celalalt. Si totusi murea de grija ei."
"Esti cel mai incapatanat si mai exasperant barbat pe care l-am cunoscut vreodata, dar aproape din momentul in care ne-am intalnit am simtit aceasta ciudata legatura. Ca si cum as fi asteptat toata viata sa ma simt atat de sigura si de... libera. Nu pot explica lucrul asta,"
Parerea mea:
Mi-a placut tare mult acest volum. Cred ca mi s-a parut cel mai bun din cele 3 pe care le-am citit pana acum, tocmai datorita eroilor: Avery si John Paul. Mi s-a parut ca acestia sunt perfecti unul pentru celalalt si ca desi nici unul nu isi dorea sa se implice intr-o relatie, nu au rezistat. Mi-a placut cum incercau sa se protejeze reciproc, desi nu ar fi recunoscut asta. Noah si-a facut din nou aparitia, dar spre final, iar disputa dintre el si John Paul a fost delicioasa. Jilly- mama lui Avery m-a surprins, dar nu va spun de ce... Un volum foarte bun, care te tine cu sufletul la gura.
Date despre carte:
Titlul original: Killjoy - 2002
Aparitia in Romania: Editura Miron
Traducere: Speranta si Marian Bratescu
Nr. pagini: 511
Seria din care face parte: Buchanan- Renard:
                                     1. Sfaramatorul de inimi
                                     2. Crima din dragoste
                                     3. Dorinte intunecate
                                     4. Lista crimei
                                     5. Dragoste ascunsa
                                     6. Dansul umbrei
                                     7. Foc si gheata
                                     8. Flacarile iubirii
                                     9. Barbatul ideal
                                   10. Vorbe dulci
                                   11. Mostenire cu obligatii (in curand)
                                   12. Fast track
Comanda cartea AICI

Comentarii

  1. Imi place recenzia ta, numai ca nu prea ma atrage cartea, poate as imprumuta-o.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti place genul asta de carti? Mie imi plac ca au suspans, mister, crime, dar si dragoste si sentimente. Pupici si pentru tine. Cindy

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!