Iubire Eternă (Frăția Pumnalului Negru vol. 2) de JR Ward



În umbrele nopții din Caldwell, New York, există un război mortal  între vampiri și Vânătorii lor. Există o bandă secretă de frați ca nimeni altii-șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor. Posedat de o bestie, Rhage este cel mai periculos din Fratia Pumnalului Negru.
În cadrul fratiei, Rhage este vampirul cu cele mai puternice pofte. El este cel mai bun luptător, cel mai rapid, acționand în baza impulsurilor sale, și cel mai vorace iubitor- pentru ca inauntrul lui arde un blestem pus de Fecioara Scrib. Condus de această parte întunecată, Rhage se teme de momentul în care dragonul său interior este dezlantuit, făcându-l un pericol pentru toți cei din jurul lui.
Mary Luce,  supraviețuitoarea mai multor greutăți, este involuntar aruncata în lumea vampirilor și depinde de protecția lui Rhage. Cu un blestem care-i pune în pericol viața, Mary nu este în căutarea dragostei. Ea si-a pierdut credința în miracole cu multi ani în urmă. Dar când atracția animalica intensa catre Rhage se transformă în ceva mult mai emoțional, el știe că trebuie să o facă pe Mary a lui. Și, în timp ce dușmanii lor se apropie, Mary lupta cu disperare pentru a câștiga viața veșnică cu cel pe care îl iubește.


Citiți descrierile celorlalte volume din seria Frăția Pumnalului Negru

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Doar in limba engleza se gaseste. In romana nu va mai aparea. Postarea aceasta este o traducere a synopsis-ului volumului de fata.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!