Nopti Eterne (Fratia Pumnalului Negru vol. 2) de JR Ward

În umbrele nopții din Caldwell, New York, există un război mortal  între vampiri și Vânătorii lor. Există o bandă secretă de frați ca nimeni altii-șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor. Posedat de o bestie, Rhage este cel mai periculos din Fratia Pumnalului Negru.
În cadrul fratiei, Rhage este vampir cu cele mai puternice pofte. El este cel mai bun luptător, cel mai rapid, acționand pe baza impulsurilor sale, și cel mai vorace iubitor- pentru ca inauntrul lui arde un blestem pus de Fecioara Scribe. Condus de această parte întunecată, Rhage se teme de momentul în care dragonul său interior este dezlantuit, făcându-l un pericol pentru toți cei din jurul lui.
Mary Luce,  supraviețuitoarea mai multor greutăți este involuntar aruncata în lumea vampirilor și depinde de protecția lui Rhage. Cu un blestem care-i pune în pericol viața, Mary nu este în căutarea dragostei. Ea si-a pierdut credința în miracole cu multi ani în urmă. Dar când atracția animalica intensa catre Rhage se transformă în ceva mai mult emoțional, el știe că trebuie să o facă pe Mary a lui. Și, în timp ce dușmanii lor se apropie, Mary lupta cu disperare pentru a câștiga viața veșnică cu cel pe care îl iubește.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Regatul Aripilor si al Pieirii (Regatul Spinilor si al Trandafirilor vol. 3) de Sarah J. Maas

Turnul de la Rasarit (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Imperiul Furtunilor (Tronul de Clestar vol. 5) de Sarah J. Maas