În umbra păcatului (Frăția Pumnalului Negru vol. 3) de JR Ward



Noaptea în Caldwell, New York, are loc un război mortal între vampiri și ucigașii lor. Zsadist, fost sclav de sânge, este cel mai terifiant membru al Frăției Pumnalului Negru, renumit pentru furia de nestins și faptele sinistre. Când o salvează pe Bella, dorința lor unul pentru celălalt îl aduce pe Zsadist pragul nebuniei. Acum, Bella trebuie să-și ajute iubitul să depășească rănile trecutului său chinuit și să găsească un viitor cu ea...

În umbrele nopții din Caldwell, există o bandă secretă de frați ca nimeni altii-șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor.
 Dintre acestia, Zsadist este cel mai terifiant membru din Fratia Pumnalului Negru.
Un fost sclav de sânge, vampirul Zsadist poartă încă cicatricile din trecutul plin de suferință și umilire. Renumit pentru furia lui și faptele sinistre, el este un sălbatic temut de oameni și vampiri deopotrivă. Furia este singura lui companie, iar teroarea este singura lui pasiune, până când salvează o aristocrata frumoasa din mainile maleficei Societati Diminuatoare.

Bella este imediat fermecata de puterea pe care Zsadist o posedă. Dar cand dorinta unuia pentru celalalt incepe sa puna stapanire pe amandoi, setea lui Zsadist pentru răzbunare împotriva raufacatorilor Bellei il duce la un pas de nebunie. Acum, Bella trebuie să-si ajute iubitul sa-si depășeasca rănile trecutului torturat, și sa-si găseasca un viitor impreuna cu ea.

Citiți descrierile celorlalte volume din seria Frăția Pumnalului Negru

Comentarii

  1. Ce putem comenta,cand noi nu am citit decat vol 1 al acestei serii,CAND SE TRADUC SI CELELALTE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 5 noiembrie 2021 apare primul volum la chioscurile de ziare, de la editura Lira (carti romantice). Posibil sa continue ei seria pe viitor. Ramane de vazut.

      Ștergere
  2. Vreau volumul 3 daca se poate si cum pot să-l comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare, încă nu a apărut volumul 3 în limba română. Aceasta este doar o prezentare a cărții.
      Urmează probabil în decursul acestui an, vă vom ține la curent cu aparițiile. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!