Nopti Desteptate (Fratia Pumnalului Negru vol. 3) de JR Ward

În umbrele nopții din Caldwell, New York, există un război mortal  între vampiri și Vânătorii lor. Există o bandă secretă de frați ca nimeni altii-șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor. Dintre acestia, Zsadist este cel mai terifiant membru din Fratia Pumnalului Negru.
Un fost sclav de sânge, vampirul Zsadist poartă încă cicatricile de la trecutul plin de suferință și umilire. Renumit pentru furia lui și faptele sinistre, el este un sălbatic temut de oameni și vampiri deopotrivă. Furia este singura lui companie, iar teroarea este singura lui pasiune, până când salvează o aristocrata frumoasa din mainile maleficei Societati Diminuatoare.

Bella este imediat fermecata de puterea pe care Zsadist o posedă. Dar cand dorinta unuia pentru celalalt incepe sa puna stapanire pe amandoi, setea lui Zsadist pentru răzbunare împotriva raufacatorilor Bellei il conduce la un pas de nebunie. Acum, Bella trebuie să-si ajute iubitul sa-si depășeasca rănile trecutului torturat, și sa-si găseasca un viitor impreuna cu ea.

Comentarii

  1. Ce putem comenta,cand noi nu am citit decat vol 1 al acestei serii,CAND SE TRADUC SI CELELALTE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca se vor mai traduce. Au trecut 5 ani de la publicarea primului volum, iar Leda si LedaEdge nu se pare ca mai au aceasta serie in vizor deocamdata. Se concentreaza mai mult pe publicarea altor serii noi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Regatul Aripilor si al Pieirii (Regatul Spinilor si al Trandafirilor vol. 3) de Sarah J. Maas

Turnul de la Rasarit (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Imperiul Furtunilor (Tronul de Clestar vol. 5) de Sarah J. Maas