Seriale Update # 11

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE




Dupa 97 de ani de la razboiul nuclear care a distrus populatia Pamantului, singurii supravietuitori sunt pe o arca, in spatiu. Datorita rezervelor insuficiente de oxigen de pe arca, conducatorii trimit pe Pamant 100 de delincventi juvenili pentru a afla daca Pamantul inca mai este locuibil. Insa cei 100 vor afla curand ca nu sunt singurii pe Pamant. Un serial foarte bun, singurul minus ar fi ca 60% din actiunea  serialului se intampla noaptea/pe intuneric.


Serialul urmareste viata a patru prieteni experti in stiinta: Raj- care este foarte timid in prezenta femeilor si cu care nu poate purta o conversatie, Sheldon- scepticul "expert in toate", atotstiutor care-i cam calca pe nervi cateodata pe ceilalti, Howard- care se crede foarte atractiv si Leonard- un simplu fizicial experimental. Vietilor lor capata ceva culoare cand alaturi se muta o noua vecina- Penny, care este total diferita de acestia.


Elena Michaels, singura femeie varcolac din lume, este prinsa intre viata ei normala alaturi de iubitul ei Philip si obigatiile fata de haita din care face parte. Acum ca sunt savarsite niste crime odioase, cei incriminati sunt chiar cei din haita, insa adevaratii faptasi doresc sa distruga vietile celor din haita si sa creeze cat mai multe corcituri puse pe rele. Un serial bunicel, care ar merita ceva mai multa actiune, avand in vedere ca Luna Plina de Kelley Armstrong, cartea dupa care se bazeaza serialul, are din plin actiune. Sezonul 2 se bazeaza pe a doua carte din seria Femei din Cealalta Lume: A doua Luna Plina.


Mike si Molly se intalnesc la asociatia Supraponderalilor Anonimi si incep sa se placa instantaneu. Acestia formeaza un cuplu dupa un lung timp in care nu au mai fost cu nimeni. Impreuna descopera ce inseamna dragostea si prin ce greutati trebuie sa treaca fiecare individ pentru a fii fericit.


Emma, fiica Albei ca Zapada soseste in Storybrook nestiind ce o asteapta. Aici se pare ca domneste un blestem care a facut toate fiintele din povesti sa traiasca in lumea reala, nestiind de adevarata lor identitate. In aproape fiecare episod sunt martori atat la intamplarile din Storybrook cat si la cele din lumea basmelor, unde descoperim personajele de poveste cat si o alta latura a povestilor din care fac parte. 


Orasul Salem este condus de doi vrajitori puternici:  Mary Sibley, care si-a vrajit sotul bogat sa ramana paralizat si incapabil sa vorbeasaca si magistratul Hale. Locuitorii sunt constienti de prezenta vrajitorilor in orasul lor, insa sunt incapabili sa-si dea seama care dintre ei este cu adevarat un vrajitor. In oras soseste John Alden, fostul iubit a lui Mary Sibley , pentru care aceasta inca mai are sentimente, care porneste impreuna cu reverendul Cotton Mather o vanatoare de vrajitoare.


O scoala de magie pentru tinerele vrajitoare se deschide in New Orleans. Aici conduce Fiona Goode, Suprema vrajitoarelor si fiica ei Cordelia, care le preda tinerelor. Insa un razboi intre practicantele de magie si Regina Vodoo Marie Laveau se pregateste. Si de parca asta nu ar fi suficient, in peisaj mai apare si Delphine LaLaurie care este o criminala in serie rasista. Cu atatea pericole din exterior, vor reusi vrajitoarele sa razbeasca? Acesta este sezonul 3 al seriei American Horror Story, insa nu are nici o legatura cu celelalte 2.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii

  1. Mie mi-a plăcut foarte mult Coven și acum aștept sezonul 4. :D Cel mai mult m-au atras poveștile și îmi surâde idee că în fiecare sezon e o poveste nouă.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!