Iubire Sfârșită (Frăția Pumnalului Negru vol. 11) de JR Ward

Qhuinn, fiul nimanui, este obisnuit sa fie pe cont propriu. Evitat de către aristocrație, el si-a găsit în sfârșit identitatea ca fiind unul dintre cei mai brutali luptători în războiul împotriva Societatii Diminuatoare. Dar viața lui nu este completă. Chiar daca perspectiva de a avea o familie proprie pare a fi la îndemână, el este gol pe interior, inima lui e data altcuiva ....
Blay, după ani de iubire neimpartasita, a trecut peste sentimentele fata de Qhuinn. Și este vorba despre timp: Barbatul si-a gasit perechea perfectă într-o femeie aleasă, iar acestia au de gând să aibă un tânăr, la fel cum și Qhuinn si-a dorit întotdeauna. Ii este greu sa vada noul cuplu împreună si sa-si continue viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Soarta pare să fi dus acești soldați vampiri în direcții diferite ... dar cum lupta pentru tron se intensifică, și noi actori de pe scena din Caldwell creeaza pericol de moarte pentru Frăție, Qhuinn învață în cele din urmă adevărata definiție a curajului, iar două inimi care sunt menite să fie împreună ... devin în cele din urmă una.

Citiți descrierile celorlalte volume din seria Frăția Pumnalului Negru

Comentarii