Nopti Dezlantuite (Fratia Pumnalului Negru vol. 9) de JR Ward

Payne, sora geamana a lui Vishous, este facuta din același material de războinic, acelasi întuneric ca fratele ei: Un luptător innascut, și un rebel atunci când vine vorba de rolul tradițional de femei Alese, nu există nici un loc pentru ea la Far Side ... și nici un rol pentru ea in război. 
Atunci când ea suferă un prejudiciu paralizant, chirurgul uman dr. Manuel Manello este chemat să o trateze cum doar el poate, și în curând devine absorbit în lumea ei periculoasa, secreta. Deși el nu a crezut mai înainte în lucrurile periculoase din noapte, cum ar fi vampiri, se trezește mai mult decât dispus să fie sedus de puternica femeie, care-i marchează atât trupul, cat și sufletul. 

Ca cei doi se afla in mai mult decât o conexiune erotica, caci lumea umana și vampirica se ciocnesc ... doar ca un pericol vechi de secole sa revina in viata lui Payne și sa ii puna atât dragostea cat și viața în pericol de moarte.

Comentarii

  1. Mi-a placut mult chirurgul Manuel Manelloe. ce fata va face cand va afla de lumea Pumnalului Negru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu despre ce vorbesti. Am citit doar primul volum. Restul sunt doar prezentari, descrieri traduse de mine pentru urmatoarele volume.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Regatul Aripilor si al Pieirii (Regatul Spinilor si al Trandafirilor vol. 3) de Sarah J. Maas

Turnul de la Rasarit (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Imperiul Furtunilor (Tronul de Clestar vol. 5) de Sarah J. Maas