Recenzie Dragoste ascunsa de Julie Garwod (Buchanan - Renard #5)

               
           
                  Kate McKenna este o tanara care si-a facut o afacere dintr-un hobby si e foarte mandra de compania ei. Cand afla ca mama sa a facut un imprumut la banca si ca isi va pierde casa si compania, Kate are 30 de zile la dispozitie ca sa gaseasca o solutie. La galeria de pictura unde era invitata Kate, are loc o explozie, explozie care o raneste usor pe tanara. Apoi depozitul de care il inchiriase Kate, sare in aer, dar si de aceasta data ea are noroc si scapa fara rani grave.
                  Buna ei prietena- Jordan Buchanan are alte probleme, deoarece isi descoperise un nodul la san. Kate nu poate sa nu fie alaturi de prietena ei in aceste momente dificile, asa ca lasa tot si merge la Jordan. Acolo il reintalneste pe fratele prietenei ei: Dylan Buchanan, iar cei doi petrec o noapte de pasiune impreuna.
A doua zi, Kate se intoarce acasa, dar Jordan- care aflase evenimentele din viata lui Kate, isi da seama ca cineva vrea sa o ucida si il trimite pe Dylan sa o protejeze.
                Cum va reactiona Kate cand il va vedea pe Dylan, mai ales dupa noaptea petrecuta impreuna? Cine incearca  sa o ucida pe Kate si de ce? Va reusi Dylan sa o protejeze si cum va evolua relatia dintre ei?
Fragmente:
"De ce nu putea sa-si controleze emotiile in seara asta? Pentru numele lui Dumnezeu, ce se intampla cu ea? Nu era genul sa fie atat de nestapanita."
"Isi dadea seama ca a-l seduce pe Dylan era o idee cat se poate de proasta. Nu petrecuse niciodata inainte o noapte alba, acuma insa tot ce voia sa faca era sa se abandoneze in bratele lui si sa accepte ca lumea e minunata timp de o intreaga noapte."
"Si-a schimbat testamentul mai demult, dar, in conformitate cu data de pe caseta video, nu si-a inregistrat mesajul decat acum cateva saptamani. Pentru ca exploziile au intervenit dupa ce s-a filmat caseta, intrebarea se pune acuma, cine a stiut de inregistrarea video?"
"Stii si tu, tot atat de bine ca si mine, ca o legatura intre noi ar fi un dezastru. Pana la urma vei pleca si te vei simti prost ca m-ai ranit punand capat relatiei, iar eu m-as simti tot atat de prost ca te-am ranit punandu-i eu capat. Pur si simplu nu merita."
Parerea mea:
Mi-a placut si cartea asta, dar parca m-a deranjat putin faptul ca autoarea a conturat-o pe Kate ca fiind cea mai buna persoana din lume: ascunde surorilor ei probleme prin care trec si datoria pe care mama lor a lasat-o, nu vrea nici un ban de la nimeni, desi avea atatea datorii pe cap, petrece o noapte de pasiune cu Dylan, iar apoi da bir cu fugitii- desi ea a initiat seducerea lui... Dylan in schimb, mi-a placut: a mers dupa Kate cand sora lui i-a cerut sa aiba grija de ea, s-a implicat in investigatie si a avut grija de ea.
Date despre carte:
Titlul original: Slow burn
Aparitia in Romania: Editura Miron
Traducator: Lucia Ostafi-Iliescu
Nr. pagini: 479
Seria din care face parte: Buchanan- Renard:
                                     1. Sfaramatorul de inimi
                                     2. Crima din dragoste
                                     3. Dorinte intunecate
                                     4. Lista crimei
                                     5. Dragoste ascunsa
                                     6. Dansul umbrei 
                                     7. Foc si gheata
                                     8. Flacarile iubirii
                                     9. Barbatul ideal
                                    10. Vorbe dulci
                                    11. Mostenire cu obligatii
                                    12. Fast track

Comentarii