Regele (Fratia Pumnalului Negru vol. 12) de JR Ward

Trăiască Regele ... 
După ce-si întoarce spatele la tron, Wrath, fiul lui Wrath, isi asuma în cele din urmă mantaua tatălui său - cu ajutorul partenerei sale iubite. Dar coroana se stabilește greu pe capul lui. Pe măsură ce războiul cu Societatea Diminuatoare se dezlănțuie, și amenințarea Bandei de Bastarzi, el este obligat să facă alegeri care pun totul - și pe toată lumea - in pericol. 
Beth Randall a crezut că știa in ce se bagă atunci când s-a împerecheat cu ultimul vampir pur-sânge de pe planeta. Dar când ea decide că vrea un copil, e nepregătita pentru răspunsul lui Wrath - sau distanța ce se creează între ei. 
Întrebarea este, va invinge dragostea adevarata... sau moștenirea apasatoare?

Comentarii

 1. A, deci acest Wrath este fiul celui din vol. 1? Parca nu senumeste societ. diminuatoare! n-au ce diminua=dilua. Se numeste Societ. Eradicatorilor, adica distrugatorii de vampiri!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aceasta este doar o traducere a descrierii volumului 12. Este tradusa in limba romana de mine in special pentru blog si fanii seriei. Nu sunt autorizat ca traducator asa ca desigur fac greseli. Diminuatori-Eradicatori...fie...

   Ștergere
  2. Am citit ieri termenul in engleza lessing, iar in enciclopedia Merriam Webster avea si sensul acesta de exterminatori. Trebuie sa adaptam si la sensul din romana, editia in franceza s-a gandit la asta. In plus, fata de vol. 1 tradus la Corint, editiile in americana si in franceza pastreaza sonoritatea de razboinic, de gotic si Ev Mediu a numelor: Wrath a fost tradus Kohler( manios).Puteau sa puna macar o nota la subsol si in romana, nu?

   Ștergere
 2. Unde pot citi toate volumele in limba romana?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu le poti citi niciunde deoarece nu au fost traduse în limba română. Doar primul volum a fost tradus si atat.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Regatul Aripilor si al Pieirii (Regatul Spinilor si al Trandafirilor vol. 3) de Sarah J. Maas

Turnul de la Rasarit (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Imperiul Furtunilor (Tronul de Clestar vol. 5) de Sarah J. Maas