Sarutul Sarpelui (Familia Beauchamp vol. 2) de Melissa de la Cruz

Lucrurile s-au linistit în orașul Nord Hampton pentru familia Beauchamp, insa totul se întoarce cu susul în jos mai mult ca niciodată, atunci când fratele geamăn a lui Freya- Fryr, sau "Freddie", cum i se spune acum, se întoarce din Purgatoriu cu vesti șocante - ca a fost nimeni altul decât logodnicul lui Freya, Killian Gardiner, care a incercat sa-l distruga.
El o imploră pe Freya sa păstreze prezența sa secreta, chiar de propria familie, dar într-un fel irascibil, Freddie este înca in masura sa pastreze relatii cu fetele. Până când se îndrăgostește de fata greșita.
În timp ce Freya încearcă să-si impiedice fratele sa se răzbune pe bărbatul pe care îl iubește, Ingrid are propriile ei probleme. Prietenul ei uman, Matt Noble, devine împotmolit într-o anchetă complicată, iar când creaturile magice din centrul investigatiei vin la Ingrid pentru ajutor, ea are o alegere dificilă de facut.
Pe langa toate acestea, un spirit încearcă să intre în contact cu Joanna - dar intentia este de a face rău sau de a avertiza vrăjitoarele? Iadul se dezlantuie la reuniunea de familie din Ziua Recunostintei, și mult haos rezultă, dar când vinovatul din spatele închiderii lui Freddie este dezvăluit în cele din urmă, ar putea fi deja prea târziu pentru a anula otrava care a fost eliberata de către sărutul șarpelui.

Comentarii

  1. Organizez un concurs, daca esti interesata link-ul aici: http://in-love-with-books002.blogspot.ro/2014/08/concurs-2-castiga-o-carte.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!