Seriale noi la TV!

Din 24 august 2014, in fiecare Duminica de la ora 10:30 puteti viziona serialul Summerland la PrimaTV, o drama de familie care spune povestea Avei, care trebuie sa aiba grija de nepotii ei dupa ce sora si cumnatul ei mor intr-un accident rutier.


Serialul care ne "arunca" atat pe noi cat si pe protagonisti in pre-istorie- Terra Nova, vine la ProTV din 1 Septembrie 2014, de luni pana joi la ora 23:00.


"Jocul Minciunilor", serialul bazat pe cartile Sarei Shepard, ne asteapta in fiecare zi, din 1 Septembrie la ProCinema, la ora 18:45.


Seinfield nu este tocmai nou, insa ProCinema il difuzeaza din nou, asa ca urmariti-l din 1 Septembrie, de la ora 21:00, cu 2 episoade pe zi.


"Aproape oameni" vine si el in casele voastre prin intermediul canalului Universal Channel, saptamanal, din 2 Septembrie, cu cate 2 episoade pe saptamana, de la ora 22:00.


Ultimul, dar nu cel din urma, Downton Abbey va asteapta din 15 Septembrie, in fiecare luni, de la ora 23:00 pe EuforiaTV.


Va face careva cu ochiul? ;)

Comentarii

  1. Nu stiu pe ce lume traiesc, dar eu nu am mai auzit niciodata de serialele astea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un motiv in plus pentru a le viziona sa vezi de ce sunt in stare. :)

      Ștergere
    2. Depinde ce cauti: drama de familie (The Lying Game, Summerland si Downton Abbey), aventura si actiune (Terra Nova si Almost Human) sau comedie (Seinfield). Tu stii ce-ti place. Eu cu siguranta o sa ma uit la The Lying Game si Terra Nova. Poate si la Summerland. ;)

      Ștergere
    3. La The Lying Game si Terra Nova ma gandeam si eu :)

      Ștergere
  2. Nu inteleg de ce mai dau la TV "Jocul minciunii" daca a fost anulat :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa inceapa The Lying Game! :D mi-a placut mult serialul, pacat ca a fost anulat :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lying game astept si eu sa inceapa. Nu l-am vazut pana acum, dar nu o sa-l ratez de data asta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!