Castigator concurs Libris - Fa o schimbare!

Am mai terminat inca un concurs sponsorizat de draga noastra librarie online Libris, asa ca sa trecem la anuntarea castigatorului. Inainte de asta, imi pare foarte rau ca nu am putut lua in considerare o poza. Cel/cea care s-a inscris nu a publicat comentariul cu motivul schimbarii copertii pe blog, la postarea cu concursul, asadar nu mi s-a parut fair-play sa iau in considerare inscrierea la concurs. Data viitoare cititi mai cu atentie postarea cu concursul pentru ca tot timpul incerc sa pun toate detaliile, sa nu va induc in eroare si sa nu apara neintelegeri. Dar gata... Pe locul II cu 8.5 puncte se afla coperta pentru Mare Tranquilitatis si Rebecca. Felicitari si creatorilor pentru copertile frumoase. Iar acum...TAM TAM TAM...sa va prezint castigatorul: acesta este Chucky care a adunat 9 puncte in total cu copera pentru cartea Alegerea. Felicitari! :-)

Iata coperta castigatoare:

Ne-a placut atat mie cat si lui Cindy, asadar ai primit in total 9 puncte (4.5 de fiecare) si ai castigat! Asteptam e-mailul tau cu datele complete: nume, prenume, adresa completa, numar de telefon si carte/cartile alese pana in 40 de lei! 

Mi-as fi dorit ca mai multa lume sa fi participat deoarece nu a fost un concurs dificil, dar asta este. Inca o data felicitari si sa ne auzim de bine! ;-)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!