Seriale Update # 13

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE



Cand Dumnezeu dispare, arhanghelul Gabriel ii blameaza pe oameni si porneste un razboi impotriva acestora. De partea oamenilor sta ingerul Mihail, care lupta alaturi de acestia din interiorul orasului fortificat- Vega. Asta pana cand se dovedeste ca profetia este adevarata, iar un salvator va sosi sa-i scape pe toti de rau. Nu este neaparat sa vizionati filmul Legion, pe care se bazeaza serialul, pentru a-l intelege, dar daca vreti o poveste mai complexa, faceti-o.


Sit-com-ul "Mom" urmareste povestea lui Christy, o mama singura cu doi copii, care in urma vietii zbuciumate cu droguri si alcool s-a hotarat sa se linisteasca, iar acum este membra a Alcoolicilor Anonimi. In viata ei revine mama ei, Bonnie, care a avut aceeasi soarta cand a fost tanara. Situatia se complica cand fiica lui Christy, adolescenta fiind, ramane si ea insarcinata la o varsta frageda, exact ca mama si bunica ei.


Bassam "Barry" Al-Fayeed se intoarce alaturi de familie in Orientul Mijlociu, mai exact in locul fictional Abbudin, locul unde a si crescut, pentru a participa la nunta nepotului sau. Cand sa se intoarca acasa, tatal sau decedeaza, iar fratele lui, Jamal, vine la putere in locul tatalui sau pentru a conduce Abbudin. Atras intr-un joc politic in timp ce cetatenii conduc o revolutie, Bassam se decide sa mai ramana putin in Abbudin. Un serial politic-drama bun, care te provoaca sa te gandesti "Oare cine este <<tiranul>> pana la urma?".


Cu un umor ceva mai obraznic (gen American Pie) ne intalnim in BMS, unde echipa de fotbal a facultatii petrece incontinuu. Serialul abordeaza teme precum viata la universitate, paternitate, consumul de droguri si alcool, sex si multa distractie la petreceri. 


Dupa ce un avion se prabuseste pe o insula abandonata din Australia, mai multi supravietuitori trebuie sa invete sa se descurce cum pot pentru a ramane in viata. Insa insula nu este nicidecum nelocuita, iar pasageri nenorocosi ramasi acum pe insula vor afla asta pe propria lor piele. Un serial in care predomina suspansul.


Sutton si Emma au fost despartite la nastere. Emma a ajuns intr-un centru de plasament, in timp ce Sutton a fost adoptata de o familie bogata. Acum Emma ii tine locul lui Sutton, care porneste in cautarea mamei lor naturale. Insa aceasta dispare fara urma, semn ca ceva este cu siguranta in neregula cu toata cautarea mamei lor, iar Emma trebuie sa se descurce cum poate pentru a nu se da de gol in legatura cu identitatea ei. Un serial destul de slabut, ma asteptam la ceva mult mai bun, mai ales ca se bazeaza pe cartile Sarei Shepard, autoarea Micutelor Mincinoase.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!