Castigator Concurs Magia Craciunului cu Libris!

Am mai incheiat inca un concurs cu ajutorul sponsorului nostru drag, libraria online Libris. As fi vrut totusi sa fi participat mai multa lume, insa am vazut ca unora li s-a parut cam greu concursul... Cu toate acestea, tot am reusit sa gasim pe cineva care a gasit toate cele 6 titluri de carti. Acestea sunt:
  • ALEGEREA
  • CONEXIUNEA
  • DISPARUTI
  • ENDGAME
  • EVE
  • FURIA

Iar castigatoarea este...
Denise-Raluca Cismaru

Felicitari! Iti asteptam datele complete, numarul de telefon si cartea/cartile in valoare de max. 40 de lei de pe Libris.ro printr-un e-mail la aceeasi adresa: bookaholic_guy@yahoo.com in termen de 5 zile.

Pana data viitoare, numai bine! ;)

Comentarii

  1. Super concurs si foarte distractiv!
    Multumesc! <3 Am trimis deja datele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru aprecieri si pentru participare!
      Felicitari! Am transmis si eu datele mai departe. Numai bine! ;)

      Ștergere

  2. Mi se pare o bataie de joc nemaivazuta. Nicio integrama nu se face din litere disparate. Daca titlurile 1-5 sunt ok, Alegerea e lipsa totala de fairplay! Este o porcarie sa alegi litere fara sa fie unele dupa altele, puteam pune orice. de ex. de ce the Elite cum am ales eu nu e buna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, aceasta nu este o integrama ci un word-search. Nu stiu daca ai mai facut vreodata un joc de word-search, insa se joaca astfel: iti este data o imagine cu litere aruncate la intamplare, iar tu trebuie sa gasesti cateva cuvinte care-ti sunt deja date. Eu am schimbat putin regulile si i-am lasat pe participanti sa gaseasca 6 titluri de carti cunoscute si pe meleagurile noastre (ca doar nu o sa pun cine stie ce titluri din strainatate) printre literele puse aiurea. Tot ce a trebuit sa faci a fost sa gasesti aceste titluri atat pe orizontala/verticala cat si pe diagonala. Tocmai asta e ideea, literele trebuiau sa fie unele dupa altele, NU a trebuit sa iei litere care vrei tu si sa formezi titluri...

      Ștergere
    2. Stai putin ca nu e chiar asa. Daca nu ai inteles regulile jocului, nu inseamna ca e o bataie de joc.
      Imaginea de mai sus iti seamana a integrama? Eu nu am facut de multa vreme o integrama, dar mai tin cum erau si nu era asa. In plus care e problema cu Alegerea? Ca e cu susul in jos? Draga mea, dar la un word search asa ceva este permis!! Cauta jocuri de acest gen si o sa te convingi. Si iti spun un secret, participantii au descoperit acest titlu, deci nu e imposibil. Asa ca inainte sa vi aici si sa arunci cu cuvinte, intereseaza-te daca ai dreptate sau nu.

      Ștergere
  3. Sa ne explice deci castigatoarea cum i-a venit ideea ca e Alegerea? si cine mai citeste: voi v-ati gandit la acest titlu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg la ce te referi aici. Alegerea este asezata frumos in partea dreapta, insa se citeste de jos in sus, litere SUNT unele dupa altele, nu cum ai spus tu in comentariul anterior.

      Ștergere
    2. Suprinzator, nu ma asteptam sa vad atatea comentarii negative cand vine vorba de un simplu joc. E adevarat ca se intampla sa mai si pierzi cateodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu noroi in altii. Mie personal mi s-a parut foarte OK word-search-ul, de aceea nu inteleg de ce a fost catalogat ca o bataie de joc.
      Iar ca sa explic cum am reusit sa gasesc toate cele 6 titluri, m-am axat in special pe cartile foarte mediatizate si citite de cat mai multe persoane, astfel ajungand si la ALEGEREA, care dupa parerea mea, ca o persoana care sustine ca citeste, trebuie sa o fi intalnit cel putin o data pana acum, avand in vedere sumedenia de review-uri care exista la aceasta carte (pe majoritatea blog-urilor de specialitate).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!