Punctul Mort (Vampirii Sudului vol. 12) de Charlaine Harris

Sookie se confrunta cu investigatia unei crime.
O tânără a murit la o petrecere cu vampiri - și se pare că iubitul ei, Eric, ar putea fi responsabil. Eric jură că nu a făcut-o, poliția nu-l crede, și nici macar Sookie nu este atât de sigura. Dar nici nu este tentata sa-si dea cuvântul pentru el, surprinzadu-l bucurandu-se de sangele victimei cu cateva minute înainte de a fi ucisa.
Dar ceva ciudat se întâmplă. De ce a fost Sookie chemata la petrecerea fatidica cu cateva minute mai devreme - doar pentru a-l prinde Eric asupra actului? Și de ce s-ar fi intepat victima sa-i dea sângele înainte de a o aborda Eric? A fost pur și simplu pentru că a vrut să fie irezistibila, sau a fost ceva mai sinistru la mijloc?

Sookie va trebui să afle...  dar e cel mai prost moment pentru a investiga, caci familia ei de Zane au problemele lor proprii și Sookie este, în mod inevitabil, implicata in ele. Și există o ultimă complicație. Pandantivul lasat de bunica ei ii va acorda o singura dorinta. Singura problema este ca Sookie încă nu știe ce - sau pe cine - isi dorește cu adevărat inima ei...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout