Inima Inflacarata (Legaturi de sange vol. 4) de Richelle Mead

Sydney este o alchimistă dintr-un grup de oameni care se ocupă cu magia și care asigură puntea dintre lumile oamenilor și vampirilor. Ei protejează secretele vampirilor - și viețile omenești.
Lupta nu s-a terminat pentru Sydney.  În urma deciziei ei care i-a schimbat viața, încă se găsește trasă în prea multe direcții simultan. Sora ei Zoe a sosit, și chiar dacă Sydney dorește să se apropie de ea, mai există încă atat de multe motive pentru care trebuie să-si păstreze secretul. Munca cu Marcus i-a schimbat perceptia despre alchimiști, iar Sydney trebuie să pornească pe o cale nesigură in timp ce-si exploatează capacitatea ei magică si să-si submineze modul de viață care pentru care a fost crescută să-l păzească. Consumată de pasiunea și răzbunarea ei, Sydney se luptă pentru a-si păstra viața secretă ascunsă in timp ce riscă să se expună unui pericol iminent.
Pulsurile vor accelera pe parcursul acestui al patrulea volum incitant New York Times Bestseller din seria Bloodlines, unde nici un secret nu este in sigurantă.

Comentarii

  1. Pe mine nu m-a pasionat Richelle Mead ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce? Adica, desigur ca gusturile nu se discuta, dar daca nu iti place Academia Vampirilor poti incerca seria Georgina Kincaid. Am citit toata seria GK si pot spune ca merita cu siguranță toată atenția fanilor genului urban-fantasy, paranormal romance. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!