Fata din cosmaruri (Anna in vesmant de sange vol. 2) de Kendare Blake

* Poate conține spoilere din volumul precedent*

Au trecut luni de cand fantoma Annei Korlov a deschis o ușă spre iad în subsolul ei și a dispărut înauntrul acesteia, iar vânătorul de fantome-Cas Lowood nu poate trece peste asta.
Prietenii lui ii reamintesc că Anna s-a sacrificat, astfel încât Cas sa poată trăi-nu să se plimbe pe jumătate mort. El stie că au dreptate, dar în ochii lui Cas, nici o fată in viață nu se poate compara cu fata moartă de care s-a îndragostit.
Acum el o vede Anna pretutindeni: uneori, când doarme și, alteori, in coșmaruri. Dar ceva e foarte rău... acestea nu sunt doar vise. Anna pare torturată, sfâșiată în moduri noi și mult mai înspăimântătoare de fiecare dată cand o vede.

Cas nu știe ce s-a întâmplat cu Anna atunci când ea a dispărut în iad, dar știe că ea nu merită ceea ce i se întâmplă acum. Anna l-a salvat pe Cas de mai multe ori, iar acum e timpul pentru el să-i întoarcă favorul.

Comentarii

  1. Stie cineva daca a aparut cumva cartea sau cand o sa apara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a aparut inca, dar este posibil sa apara in viitorul apropiat la Leda. :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu, nu a aparut deocamdata. Desi cei de la editura au promis ca o sa o scoata curand. ;)

      Ștergere
  3. Bună seara. Aveți idee când o să apară și cel de al doilea volum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stim cand o sa apara, insa pe Facebook-ul celor de la Leda au anuntat ca au in vedere continuarea... deci, o sa apara. Cand, nu stim. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!