Recenzie Hell's kitchen de Callie Hart si Lili St. Germain (Hell's kitchen # 1)               Roberto Barbieri este capul mafiei italiene din New York, un om periculos si fara scrupule. El vrea sa se razbune pe principalul lui inamic: Paddy McLaughlin- un puternic mafiot irlandez. Vrea sa il loveasca unde il doare mai tare: in familie. Astfel, Roberto le ordona celor doi fii ai sai: Theo si Sal sa o rapeasca pe fiica lui Paddy- Kaitlin.

Kaitlin este o tanara rasfatata, deci o tinta usoara pentru cei doi barbati Barbieri. Cand fata si garda ei de corp- Gracie, ajung in New York, sunt intampinate de presupusii soferi: nimeni altii decat Theo si Sal. Cele doua nu banuiesc nimic, dar apoi Gracie isi da seama ca ceva nu este in regula. Ea se lupta sa scape si o scape pe Kaitlin, iar masina in care se aflau toti sufera un accident. Astfel, Kaitlin reuseste sa evadeze. Sal porneste dupa ea, iar Theo trebuie sa o invinga pe Gracie. Si asta nu este usor, deoarece femeia stie sa se lupte si este hotarata sa il ucida pe Theo.

Dupa o lupta apriga, Theo o invinge pe Gracie si o ia cu el. Nu isi permite sa o lase sa scape pentru ca stie ca femeia va merge direct la Paddy. Gracie credea ca Theo o va ucide cu prima ocazie, insa nu se astepta sa fie dusa in cuibul de vipere al familiei Barbieri: restaurantul Hell's kitchen.
Kaitlin intra in primul restaurant pe care il intalneste pentru a cere ajutor. Acolo, ospatarita Scarlett o ajuta pe fata sa scape, nu inainte de a-i da acesteia adresa si cheia de la apartamentul sau. Sal e pe urmele lui Kaitlin, dar Scarlett a blocat usa dintre el si Kaitlin. Ea este decisa sa nu ii spuna nimic barbatului, in timp ce furia lui Sal creste.
Scarlett a fugit din orasul sau natal, pentru a scapa de pacatele trecutului ei. Demonii nu o lasa in pace, amintindu-i mereu ce a facut. Ea si-a gasit refugiul in pastile si alcool.

Acum Sal are de-a face cu o ospatarita incapatanata, care nu vrea sa vorbeasca. El stie ca daca Roberto afla ca Kaitlin a scapat, e de rau, atat pentru el, cat si pentru fratele sau.

Trebuie sa o faca pe Scarlett sa vorbeasca pentru ca ea e singura care stie unde se afla Kaitlin si se va folosi de forta, daca e nevoie...
Parerea mea: 
Nu stiam la ce sa ma astept cand am inceput aceasta carte. Nu citisem pana acum nimic semnat Callie Hart sau Lili St. Germain. Dar mi-a fost clar inca din primul capitol, ca o sa-mi placa aceasta carte. Cele doua autoare au facut o treaba minunata, au creat o care care m-a impresionat. O carte are tot ce ii trebuie si poate fi incadrata la mai multe genuri: romantic, suspans, thriller, crime, dar si cu o parte amuzanta.
In carte mai apar doua cupluri: protagonistii seriei Blood & Roses de Callie Hart- Zeth si Sloane si protagonistii seriei Gypsy Brothers de Lili St. Germain- Juliette si Jase.
Date despre carte:
Titlul original: Hell's Kitchen
Aparitia in SUA: 3 Martie 2015
Nr. pagini: 113
Seria din care face parte: Hell's kitchen:
                                      1. Hell's kitchen
                                      2. Tribeca ( 5 Mai 2015)
                                      3. Bleecker Street (30 Iunie 2015)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout