Seriale Update # 15

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE


Serialul urmareste povestea lui Cathy a carei viata se schimba total dupa ce afla ca are cancer. Aceasta incearca sa-si traiasca restul vietii facand ce nu a facut pana acum. Incearca sa se bucure de clipele care i-au mai ramas si incearca sa fie fericita, chiar daca mariajul ei pare sa fie pus in pericol pe zi ce trece. O drama de familie emotionanta, dar si cu cateva momente amuzante, plina de invataminte care s-a difuzat la inceputul anului pe Acasa Gold.


Serialul urmareste povestea capitanului Flint si a echipajului sau. Dupa ce noul bucatar al navei de lupta gaseste o pagina rupta dintr-un jurnal care contine informatii referitoare la locatia comorii, acesta devine cheia principala in gasirea comorii. Este bazat pe cartea "Insula Comorii" de RL Stevenson, iar primul sezon are doar 8 episoade.


John Constantine este un "Maestru al Artelor Intunecate", dupa cum se si intituleaza. Acesta se ocupa de rezolvarea cazurilor ciudate care implica supranaturalul, avand alaturi doi prieteni de nadejde: Chas, care are multiple vieti, si Zed, care are viziuni. Amandoi se dovedesc a fi piese importante in rezolvarea cazurilor, iar impreuna cu John pot scapa lumea de rele.


Seth si Ritchie Gecko sunt doi frati spargatori de banci urmariti de politie si FBI pentru mai multe infractiuni printre care si crima. Acestia incearca sa fuga spre Mexic cu banii furati dupa ce iau ostatici o familie disfunctionala aflata in excursie spre aceeasi destinatie. Insa in Mexic totul o ia razna, dupa ce fratii descopera ca sunt implicati intr-un complot supranatural alaturi de niste creaturi numite "Los Culebras". Nu am vazut cele 3 filme dupa care se bazeaza serialul, insa pot spune ca acesta din urma merita vizionat.


"How to get away with murder" spune povestea lui Annalise, o profesoara de Drept civil la Facultatea de Drept, dar si a grupului ei de 5 studenti pe care-i pregateste si cu care lucreaza la cazuri. Sam, sotul lui Annalise, este ucis in seara in care se desfasura Focul De Tabara, iar tot serialul se petrece de fapt in trecut, aratandu-ne ce s-a intamplat inainte de crima si posibilele motive din spatele acesteia. Nu ma dau in vant dupa serialele drama cu avocati, insa acesta mi-a ajuns la inima. Te face sa-ti pui intrebarile "Cine?", "De ce?", "Cum" in timp ce ii descoperi putin pe posibilii criminali.


"The Middle" este un sit-com despre familia Heck si intamplarile prin care trec acestia. Familia este compusa din Frankie- mama care lucreaza in vanzari, Mike- seful unei minerii, Sue- fata nepopulara, Axl- baiatul atletic, dar cam incet la minte si Brick- mezinul foarte inteligent al familiei. Serial difuzat pe Acasa Gold. A inceput cu sezonul 2, asa ca l-am urmarit pe acesta, insa nu am regretat. Este foarte amuzant, au aparut 6 sezoane pana acum, fiecare avand 24 de episoade.


"Mad Love" este o comedie mediocra despre 4 prieteni din New York care-si cauta dragostea. Ben si Kate care se indragostesc, in ciuda scepticismului prietenilor lor cei mai buni: Connie si Larry, care la randul lor ajung inevitabil sa se indragosteasca unul de altul. A fost si acesta difuzat pe Acasa Gold, are doar un sezon - 13 episoade; nu a fost un serial prea grozav, insa avand doar 13 episoade de cate 20 de minute, mi-am zis ca nu-i mare lucru sa-l vizionez.


"Mr. Sunshine" se vrea a fi o comedie, insa nu prea este. Ben este un manager la Sunshine Center care incearca sa faca fata problemelor de la servici si sefei lui cam sarita de pe fix in timp ce trece prin criza varstei mijlocii. Este un alt serial difuzat la inceputul anului pe Acasa Gold.


"Dadaca" urmareste aventurile lui Fran Fine, o vanzatoare de produse cosmetice cu o voce stridenta care ajunge din intamplare la usa producatorului de pe Broadway: Maxwell Sheffield. In ciuda faptului ca are aproape 40 de ani (29 dupa spusele lui Fran), Fran nu este casatorita, iar acest lucru o intristeaza uneori, insa Maxwell vede potential in aceasta si o angajeaza ca bona pentru cei 3 copii ai lui. De aici pana la numeroase intamplari hazlii nu mai este decat un pas. Este un serial destul de vechi, din anii '90, insa asta nu inseamna ca nu este frumos.


Drama "Resurrection" ne prezinta vietile celor din Arcadia, Missouri care sunt date peste cap dupa ce se intorc la viata persoanele dragi lor, decedate. Agentul Marty Bellamy este martor la aceasta intamplare stranie si incearca sa gaseasca motivele revenirii la viata si cum de s-a putut intampla asa ceva, in timp ce locuitorii Arcadiei nu stiu daca sa aiba incredere in cei reveniti la viata. Un serial destul de bun, as putea spune, care are potential.


Serialul ni-i prezinta pe agentii Beth si Jack, care lucreaza la rezolvarea si prevenirea posibilelor cazuri de hartuire. Fiecare episod contine un alt caz de hartuire, dar ne prezinta si vietile lui Jack, care are niste probleme personale cu fosta sotie, si a lui Beth, care a fost hartuita in trecut, lucru care a facut-o sa fie si mai inversunata in rezolvarea cazurilor.


Dupa ce un avion se prabuseste, doctorul Ephraim este chemat sa investigheze un caz de epidemie ciudata a celor de la bord. Situatia se complica cand de la morga incep sa dispara cadavrele. Dar cei care se aflau la bordul avionului  isi revin ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, doar ca nu mai sunt ei insisi, ci niste creaturi inspaimantatoare. Serialul se bazeaza pe carte lui Guillermo Del Torro: "Molima", care a fost publicata si la noi.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii