Interviu cu Kendare Blake!

Kendare Blake, autoarea cartii "Anna in Vesmant de Sange" ne-a oferit un interviu in exclusivitate pentru blog. Cititi-l mai jos:

1.Ce v-a determinat să începeţi a scrie?
Cititul m-a facut sa vreau sa scriu. Citesc ca nebuna inca de cand eram un copil, petrecand aproape la fel de mult timp atat in lumea cartilor cat si in lumea reala.

2.Ce credeţi despre seria “Anna Dressed in Blood”?
Sunt foarte... bucuroasa pentru ea? Sincer, ii iubesc pe Anna si pe Cas, dar la fel si pe restul trupei. Simt ca au cam crescut de cand ii cunosc si ca se pot descurca pe propiile picioare. Oare asa se simte un parinte?

3.Aveţi vreun talent despre care noi nu ştim?
Fac un excelent beef wellington. Si pot sa-mi indoi doar prima articulatie de la toate degetele.

4.Dacă aţi putea fi un super-erou, care ar fi acela?
Daca as putea fi vreun supererou as fi Batman. Nu pentru ca el este batman, ci pentru ca el este Al Naibii Bruce Wayne. Si as fi un Bruce Wayne al naibii de bun. *rade*

5.Descrieţi-vă în trei cuvinte…
Ganditoare. Mancacioasa. Scunda.

6.Care dintre cărţile de până acum a fost cel mai greu de conceput?
Pai, am vrut sa spun "Sleepwalk Society" deoarece a trebuit sa o scriu de 2 ori. Dar spun "Girl of Nightmares" deoarece am avut un termen limita groaznic.

7.De care carte sunteţi cea mai mândră că ati citit-o?
Mandra? Sau multumita ca am citit-o? Hai sa spunem amandoua. Sunt mandra ca am citit-o si multumita de "The Unbearable Lightness of Being" de Milan Kundera.

8. Aveti vreun autor care v-a inspirat?
Kundera cum am mai spus. De asemenea, Bret Easton Ellis, Caitlin R. Kiernan, Angela Carter si as mai putea continua lista.

9.Ceva gânduri pentru fanii români?
Sfat? Sa cititi cat mai mult! Dar desigur ca veti face asta. Cel mai mult as dori sa va spun un multumesc sincer si chiar sper ca o sa va bucurati carti.
-Kendare!

Seria ei "Anna in Vesmant de sange" a inceput si la noi, fiind publicat primul volum la editura Leda, comandati-l AICI.Comentarii

 1. MOR, coperțile îs superbeeeeeeeeeeeee. Abia aștept a doua carte, văleu, abia o aștept. :)) Tare autoarea, pare foarte de treabă și scrie și bine. Mulțumim pentru interviu, e personal?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este de treaba, mai ales ca si-a dedicat catva din timpul ei sa-mi raspunda la intrebari. Da, interviul este personal luat in special pentru blog. Ma bucur ca ti-a placut! :)

   Ștergere
  2. E de lăudat intenția ta. :) Felicitări!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout