Opozitie (Lux vol. 5) de Jennifer L. Armentrout

Katy stie că lumea s-a schimbat in noaptea in care Luxenii au venit.
Nu poate să creadă că Daemon i-a intampinat pe cei din rasa lui si a stat de partea lor cand acestia au amenințat că vor distruge fiecare ultimă făramă umană și hibridă de pe Pământ. Dar liniile dintre bine și rău s-au estompat, iar dragostea a devenit un sentiment care ar putea-o distruge, i-ar putea distruge pe toti.
Daemon va face totul pentru a-i salva pe cei pe care-i iubește, chiar dacă asta înseamnă trădare.
Acestea trebuie să facă echipă cu un inamic improbabil, asta dacă mai există vreo șansă de supraviețuire a invaziei. Dar atunci când devine imposibil de spus cine este prieten sau dușman, lumea se prabuseste in jurul lor, ei pot pierde totul- chiar ceea ce prețuiesc cel mai mult, pentru a asigura supraviețuirea prietenilor lor... și a omenirii.

Războiul a venit pe Pământ. Și indiferent de rezultat, viitorul nu va fi niciodată la fel pentru cei care au rămas în picioare.

Comentarii

  1. Acum văd că îs o grămadă de volume. :)) Ceeee? De ce s-a lungit atât?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, nu s-a lungit prea mult. Sa luam spre exemplu seria "Vampirii din Morganville", care are 15 volume :)) Eu zic ca s-a oprit exact acolo unde trebuie. 5 cred ca e si deajuns pentru aceasta serie.

      Ștergere
  2. Seria aceasta a fost absolut dementiala. Mi-a placut la nebunie. Abea astept sa publice ultimul volum in Romana. Am citit cartea in engleza dar o vreau si in romana pe format traditional de hartie asa cum le am pe primele 4.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult mai mult sa le citesc in romana decat in engleza si sa o am in format de hartie si nu kindle sau stiu eu ce format. Asteptam volumul urmator! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!