Regina balului (Strazile Groazei vol. 15) de RL Stine

Este frumoasa, de mori...

O noapte de primăvară ... lumina lunii... cinci frumoase candidate la titlul de regina balului... cupluri dansand la balul licelului Shadyside- acestea ar trebui să fie ingredientele pentru dragoste.
Se amestecă cu o  crimă brutală, apoi alta, și alta, și rețeta se transformă rapid in groază.

Lizzie McVey își dă seama că cineva ucide cele cinci candidate la regina balului, una câte una, și că ea ar putea fi următoarea pe lista! Poate ea opri criminalul înainte ca dansul să se termine- pentru totdeauna?

Comentarii

  1. Nu pricep ce e cu prezentarile acestor carti in engleza, vreo 10 buc. deja? what”s the point?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Heoise. Mie mi se pare o serie buna, care ar merita citita de cat mai multa lume. Stiu ca nu a fost publicată la noi, dacat un singur volum si de aceea am ales sa traduc descrierile volumelor pentru a le publica pe blog. Poate tu nu gasesti nici un rost in asta, insa am mai tradus multe descrieri la continuarile de serii, iar postarile de genul acesta au devenit cele mai urmărite pe blog. Daca nu iti plac, nu te pbliga nimeni sa le citești. Nu le lua in considerare. O zi buna sa ai! :)

      Ștergere
    2. Imi plac, dar la ce le folosteste cititorilor numai in limba romana? zip, nada!

      Ștergere
  2. Asa ca tarduci prezentarile, punem copy paste in bing translator si iti tarduce orice text in romana, sau in araba, in ce vrei tu! ma intreb de ce iti consumi timpul tau? eu le urmaresc cu placere, dar ne simtitm frustrati ca nu se traduc!

    RăspundețiȘtergere
  3. De exemplu puteai incepe o petitie cu semnaturi: fokes, hai sa cerem publicarea seriei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca as face-o cata lume crezi ca ar semna petiția? Tu, eu si probabil încă vreo 5 persoane. Plus ca cine crezi ca se mai incumeta acum sa publice o serie rasuflata din anii '90? Nu vezi ca se publica doar ce se stie din start ca va aduce profit. Crezi ca isi mai asuma cineva riscul de a publica o serie de care habar nu are nimeni? Chiar daca as face o petiție, la sfârșit ar fi inutila, zic eu.

      Ștergere
  4. Autorul tocmai a scris scenariul pt Eye Candy si ii puteau face reclama. daca nu faci reclama unui autor, degeaba publici ca editura. nici eu nu stiam o multime de mari autori americani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar Eye Candy -cartea daca ar aparea si la noi, dar avand in vedere ca serialul a si fost anulat, ma indoiesc ca ar mai exista vreo sansa de publicare. Dar nu ai cu cine, Heoise. Nu vezi ca mai nou publicam carti ale fanaticelor trupelor de baieti de pe wattspad... de parca nu ar fii o gramada de autori foarte buni pe care am putea sa-i publicam.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!