Recenzie Want me de Cynthia Eden


            Lex Jensen este unul din proprietarii VJS Protection, un om periculos, cu multe secrete. Sophie Sarantos este o cunoscuta avocata, cu o slabiciune pentru barbatii periculosi. 
Intr-o noapte, in casa Sophiei intra un necunoscut. Acesta ii spune ca trebuia sa se asigure ca ea este bine si ii promite ca barbatul care a ranit-o va muri. Intrusul parea ingrijorat pentru ea, dar atunci de ce are un cutit? Sophie reuseste sa fuga din casa si urmatorul lucru pe care il face este sa il angajeze pe Lex ca bodyguard- un barbat care a mai salvat-o de la moarte...
          
         
             Din cauza profesiei sale, Sophie are multi dusmani. Ea are de asemenea o regula in legatura cu relatiile personale: nu se implica in relatii si barbatii din viata ei au fost doar pentru o noapte. Sophie este foarte aproapiata de Ethan, singurul barbat care o cunoaste de multi ani, care ii cunoaste toate secretele. Parintii ei au fost ucisi in urma cu mult timp, iar crimele au ramas nerezolvate.
Lex este hotarat sa aiba grija de aceasta femeie- o femeie pe care o doreste din prima clipa in care a vazut-o. Insa pentru a o putea proteja, Lex trebuie sa ii cunoasca trecutul, iar asta ar putea fi mai dificil decat credea, pentru ca femeia are mai multe secrete, decat are.. chiar el...
      
              Apropierea din Sophie si Lex este vizibila pentru toata lumea, iar acest lucru il scoate din minti pe cel care e pe urmele ei. Acesta nu se va da in laturi de la nimic pentru a o convinge pe Sophie ca el este cel potrivit pentru ea. Iar daca inseamna sa scape de Lex, atunci asa va fi...
Lex este tot mai atras de Sophie, dar el e doar unul din barbatii cu care ea va imparti o noapte si atat. Sau nu? Cand ea descopera unul din secretele lui, isi da seama ca Lex e diferit, ca seamana cu ea foarte mult...

         Cine se afla pe urmele Sophiei si de ce? Ce se va intampla cand promisiunea intrusului care a intrat in casa ei, va deveni realitate? Va putea Lex sa aiba grija de ea? Ce relatie exista intre Sophie si Ethan si de ce se protejeaza unul pe celelalt cu atata inversunare? Ce se va intampla intre Sophie si Lex? Vor avea parte de un final fericit sau cel care o urmareste pe femeie, ii va desparti?
Fragmente:
"I was worried about you. I heard what that bastard did to you. I had to make sure you were safe. I'm going to kill him. I'll kill anyone who hurts you. Anyone who gets to close. You belong to me, Sophie. Always."
"Lex kissed her. A hot, deep, I-don't-care-who-is-watching kiss. Totally unprofessional. Totally awesome. Totally make-me-want-to-strip-him."
"If you break your one night  rule with me, I won't let you go/ If I have you again, you're mine."
"I never had a normal life. I was relieved when I entered foster care. Most folks think it's bad, but it was a million times better than the life I had a home. And there I met my family. Chance and Dev. We bonded, became brothers, and I knew I'd never be alone again."
Parerea mea:
Acest al doilea volum al seriei este plin de secrete. Secretele lui Lex, secretele lui Ethan, secretele Sophiei... Desi in Watch me, nu stiam daca pot sa am incredere in Ethan sau nu, acum mi-a placut de el, de prietenia dintre el si Sophie si am inteles de ce fiecare are grija de secretele celuilalt. Iar cand hartuitorul lui Sophie iese la lumina, ea mai are un aliat de nadejde- pe langa Lex, sta si Ethan.
Lex mi-a placut tare mult. Spre deosebire de Chance, Lex nu se sfieste sa spuna ce simte. O doreste pe Sophie si chiar si numele celorlalti barbati din viata ei ii provoaca un junghi de gelozie. Dar e hotarat sa nu lase pe nimeni sa ii faca rau. Si daca el nu poate fi tot timpul cu ochii pe Sophie, Dev este un prieten de nadejde. Astfel, Dev o cunoaste pe Julianna- o femeie acuzata de crima. Cei doi sunt protagonistii ultimului volum- Need me.
Date despre carte:
Titlu original: Want me
Aparitia in SUA: 27 ianuarie 2015
Nr. pagini: 256
Seria din care face parte: Dark Obsession:
                                   1. Watch me
                                   2. Want me
                                   3. Need me



Comentarii