Recenzie Naked de Raine Miller ( The Blackstone Affair # 1 )

   

 
 Brynne Bennet este o tanara originara din Statele Unite, care studiaza arta la Londra. Ea se ocupa de restauraurea unor vechi tablouri, dar lucreaza part-time si ca model. Recent, ea a pozat pentru realizarea unui tablou nud. Tabloul este cumparat de barbat misterios, care se prezinta drept Ethan Blackstone.
El este proprietarul unei firme de securitate care ii poarta numele. Afacerea lui este una de succes, iar firma lui trebuie sa asuigure securitatea la Jocurile Olimpice din Londra. De asemenea, el a facut parte din Fortele Speciale si a luptat in Afganistan.


Dupa ce a cumparat tabloul, Ethan se ofera sa o conduca acasa pe Brynne. Desi nu il cunoaste, ceva o determina sa aiba incredere in el si accepta dupa ce acesta o asigura ca este atat de ocupat, incat nu ar avea timp sa fie si un criminal in serie.

             In masina lui, Brynne adoarme, iar asta ii ofera lui Ethan sansa sa faca rost de numarul ei.
Cand ajunge acasa, Brynne crede ca este pentru ultima oara cand il vede pe Ethan, dar se inseala. El o suna in ziua urmatoare si o invita la cina. Ea refuza, insa Ethan nu cedeaza si insista pana cand reuseste sa obtina o intalnire cu ea. Ethan este un barbat dominant, care nu obisnuieste sa accepte un refuz, iar acum stie perfect ce vrea: pe Brynne! Iar Brynne nu poate sa il refuze...

             Ethan duce pentru prima oara o femeie in apartamentul lui- pe Brynne. Dupa cateva reprize de sex pasional, Brynne vrea sa plece acasa. Insa Ethan o roaga sa ramana, sa isi petreaca noaptea acolo. Noaptea este una plina de cosmaruri, acesta fiind si motivul pentru care ea isi dorea sa plece acasa. Desi Ethan o linisteste, ea profita de faptul ca el se afla intr-o alta camera, muncind si fuge pe ascuns. Barbatul isi da seama ca a facut o greaseala, cerandu-i sa ramana, ca a incalcat o granita necesara pentru ea si isi cere scuze. Apoi ii spune lui Brynne clar si raspicat ce isi doreste: o relatie serioasa cu ea. Va accepta Brynne? Ce traume ascunde ea? Ce secret pune in pericol relatia lor?

Parerea mea:
Mi-a placut mult cartea si am prins repede drag de Ethan. Desi este un barbat obisnuit sa obtina si sa controleze totul, este sincer si intelegator. Se ataseaza repede de Brynne si alaturi de ea are parte de multe "premiere". Isi da seama ca ceva s-a intamplat cu ea, dar nu o preseaza pentru a-i afla secretele. Stie ca la un moment dat, ea isi va deschide sufletul si ii va spune prin ce a trecut. In plus si corpul sau este brazdat de rani despre care nu vrea sa vorbeasca. Mi-a placut si cum o alinta el pe Brynne: "my beautiful american girl".
Seria este una lunga, care e impartita in mai multe miniserii: 2 historical ( Blackstone Affair Historical Prequels si Rothvale Legacy Historical Prequels) si 3 contemporane (The Blackstone Affair, Neil & Elaina si
Rothvale Legcy). Pot fi citite si separat, dar autoarea recomanda citirea in ordine.
Date despre carte:
Titlul original: Naked- 2010
Nr. pagini: 192
Seria din care face parte: The Blackstone Affair:
                                      1. Naked
                                      2. All in
                                      3. Eyes wide open
                                      4. Rare and Precious Things




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!