Detalii despre filmul The Fifth Wave, bazat pe cartea Al cincilea val de Rick Yancey


Descriere:

Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supraviețuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populația și a dus omenirea înapoi la Epoca de piatră.

Conform site-ului Cinemagia, filmul va avea premiera in Romania pe 15.01.2016 si o va avea pe Chloe Grace Moretz in rolul lui Cassie, Liev Schreiber in rolul colonelului Vosch si pe Nick Robinson in rolul lui Ben Parrish.





Comentarii

  1. Nu am citit cartea inca, desi o am in biblioteca. Sunt tare curioasa in privinta filmului, mai ales ca joaca Chloe Grace Moretz :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna cartea. Nu extraordinara, dar buna si atat. Iti recomand totusi sa o citesti înainte de a aparea filmul, asta desigur daca iti place genul asta de carti. Pe mine ca enerveaza putin faptul ca Chloe Grace a fost aleasa din nou ca personaj principal intr-o adaptare cinematografica a unei carti. (Vezi If I Stay, Carrie, Let me in - toate bazate pe carti). Zici ca nu mai sunt alte actrite, decat ea... in fine.

      Ștergere
    2. *vazute toate* Nu stiu, poate pentru ca e tanara in industrie si... are multe pile :)) Am sa citesc oricum cartea. Incerc sa citesc mereu cartile inainte sa vad adaptarile ;)

      Ștergere
    3. Stiu, exact asa fac si eu, incerc sa citesc cartea înainte de a vedea filmul. Sunt curios sa vad cum o sa ti se para cartea. :D

      Ștergere
  2. e grozav ca se face film. Cartea cred ca nu s-a tradus la noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba cum sa nu. S-a tradus anul trecut la editura Art. Avem si recenzie pe blog: http://bookaholic-guy.blogspot.ro/2015/06/recenzie-al-cincilea-val-al-cincilea.html. ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!