Seriale Update # 16

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE


BONES

Serialul Bones o urmareste pe antropologista Temperance "Bones" si pe detectivul Seeley, cu care descopera cele mai complicate crime si nelegiuiri din inspectarea oaselor cadavrelor. Serialul este unul de drama, dar si putina comedie, mai ales in cazurile in care Bones si Seeley se contrazic, fiecare avand parerile proprii: Bones sustinand stiinta, ateismul si lucrurile ce se pot dovedi, iar Seeley bazandu-se pe credinta, Dumnezeu si pe faptul ca exista in lume lucruri care nu se pot dovedi.


CARNIVALE

Actiunea serialului se desfasoara in anii 1934-1935, unde Ben Hawkins se alatura trupei de circ Carnivale, in urma decesului mamei sale. Ben incepe sa dezvolte niste puteri ciudate de vindecare si incepe sa aiba viziuni care-l trimit pe urmele lui Henry Scudder, un tip care in trecut a avut treaba cu Carnivale si care detine puteri similare lui Ben. Pe langa Ben, si preotul Justin detine puteri neobisnuite si poate sa faca oamenii sa actioneze dupa cum vrea el si sa le arate in viziuni propriile lor pacate murdare.


EMPIRE

Lucious Lyon, un fost cantaret de muzica hip-hop, care acum detine o firma si casa de discuri extrem de valoroase afla ca este bolnav in stadiu terminal si ca trebuie sa-si lase afacerile pe mainile unuia din fiii sai: Andre "Dre" (cam obsedat de control), Jamal (un interpret de hip-hop gay) si Hakeem (mezinul, cel mai rasfatat si increzut dintre frati). Astfel incepe razboiul fratilor care vor sa-i demonstreze tatalui ca sunt capabili sa conduca firma Empire si sa duca numele Lyon mai departe, dar in peisaj apare Cookie, mama baietilor si sotia lui Lucious, care tocmai a fost eliberata din inchisoare. Un serial foarte bun de drama despre familie, putere, bani care ne ofera un razboi muzical cu un soundtrack de invidiat compus de Timbaland.


HUNG

Hung este o comedie mediocra despre Ray, un fost atlet din liceu care acum este profesor de istorie la liceu. Viata-i este nefericita asa ca alaturi de prietena sa, Tanya, se decide sa se faca consilier de fericire: adica sa-si vanda trupul doamnelor generoase, dar si sa-si pastreze vechea viata. Serialul a fost difuzat recent de HBO Comedy, toate cele 3 sezoane, insa am vizionat doar unul din cauza mediocritatii acestuia.


NEW GIRL

Jessica este o tipa nonconformista care in urma unei deceptii in dragoste se muta cu chirie alaturi de trei barbati tineri: Nick (tipul a carei incredere a fost tradata de fosta partenera), Schmidt (tipul metrosexual si foarte sigur pe sine si pe fortele sale de cucerit) si Winston (un fost jucator de basket). Alaturi de cei trei noi prieteni, dar si de prietena sa Cece, Jess incepe o noua viata palpitanta si amuzanta in timp ce invata despre dragoste si nu numai. Un serial de comedie foarte bun si distractiv care cu siguranta nu te va plictisi.


ORPHAN BLACK

Viata lui Sarah Manning i-a o intorsatura neasteptata si ciudata dupa ce este martora unei sinucideri. Dar asta nu e tot, femeia care s-a sinucis semanand groaznic de mult cu ea. Curand Sarah ii i-a locul lui Beth Childs, tipa care s-a sinucis, insa nu este atat de usor pe cat pare sa fi o politista cu probleme in relatia de cuplu, cand ea insasi are probleme in viata personala. Sarah descopera cu stupoare ca Beth nu este singura care-i seamana si ca mai are multe sosii, iar cineva incepe sa le ucida una cate una. Un serial science-fiction, drama bun care te captiveaza inca de la inceput.


OUTLANDER

Claire Beauchamp este o asistenta care-i ingrijeste pe ranitii din razboi. In timpul unei calatorii alaturi de sotul ei, Claire atinge niste pietre incarcate energetic si calatoreste in timp din 1945 in 1743, unde-l intalneste pe crudul si maleficul capitan Randall, care incearca sa o violeze. Claire este salvata de Jamie Fraser, din neamul MacKenzie, si astfel ajunge in tagma lor, insa se si indragosteste de Jamie. Serialul este bazat pe seria de carti Outlander, din care s-a publicat si la noi la Nemira primul volum cu numele "Straina", dar si volumul 7 la editura Litera cu numele "Ecouri din trecut".


PENNY DREADFUL

Penny dreadful este un serial horror fascinant in care exploratorul Malcom Murray, pistolarul american Ethan Chandler, Vanessa Ives - protejata lui Malcom si altii se unesc impotriva fortelor supranaturale in Londra epocii victoriene. Un serial care ne ofera o perspectiva mai sumbra si tenebroasa a conditiei supranaturale. Din serial nu lipsesc vampirii, vrajitoarele, chiar varcolacii... dar isi fac simtita prezenta si personaje celebre din literatura de groaza precum Dorian Gray, Doctorul Frankenstein si ai sai monstrii, Van Helsing si altii. Un serial foarte bun si profund in acelasi timp, fara replici de duzina, cu un dialog inteligent si actiune antrenanta.


REIGN

Un serial dramatic si istoric despre Maria, regina Scotienilor, care in copilarie i-a fost promisa lui Francisc al II-lea al Frantei. Acum Maria, femeie in toata firea, se muta la curtea regala a Frantei pentru a duce cununia la capat, dar se lasa jucata pe degete de multe ori de vicleana mama a lui Francisc- Caterina de Medici. Aceasta din urma a primit vestea cum ca Nostradamus a avut o viziune in care se facea ca Francisc o sa moara din cauza Mariei, asa ca acum face tot ce ii sta in cale sa opreasca nunta.


SECRETS AND LIES

Secrete si minciuni este un serial de mister si drama in care suntem martori la destramarea familiei lui Ben Crawford, cand acesta gaseste cadavrul copilului din vecini in timp ce facea jogging. Curand, toti ochii acuzatori se indreapta spre el si chiar si noi incepem sa ne punem intrebarea: "Oare chiar a facut-o el?". Ben devine suspect, dar si incearca sa-si demonstreze nevinovatia cand mai toata lumea apropiata il priveste cu suspiciune. Un serial care te tine cu sufletul la gura si care te face sa-ti doresti cu disperare sa aflii adevarul.


STARCROSSED

Actiunea serialului se plaseaza in 2024, cand niste extraterestii adolescenti, aflati intr-un program de integrare pe Pamant, incearca sa convietuiasca alaturi de oameni. Insa ura si scepticismul oamenilor de pe Pamant este un impediment in programul lansat, iar conflictele nu intarzie sa apara. In ciuda a tot ce se intampla, niste relatii amoroase se dezvolta intre mai multi Atrieni (extraterestrii de pe planeta Atria) si pamanteni. Un serial destul de bun, care a avut un singur sezon dupa care a fost anulat si care s-a terminat cu un cliffhanger de zile mari. :(


Modern family este o comedie foarte haioasa care-l readuce pe micile ecrane pe Ed O'Neil (fostul Al Bundy din Married with the children). Serialul ne prezinta trei familii: Familia Dunphy (formata din Claire- fiica lui Jay, sotul si 3 copii), Pritchett-Delgado (formata din Jay, Gloria si copilul ei) si Tucker-Pritchett (formata din Mitchel- fratele lui Claire, Cameron si copilul lor infiat, Lily). Serialul ne dovedeste ca oricat de diferita ar fi familia ta, tot poate fi intelegere si armonie, dar si intamplari amuzante si distractive.


TWO AND A HALF MEN

Doi barbati si jumatate este un sitcom american, care a inceput in 2003. Eu l-am urmarit doar de la sezonul 9, de unde a venit Ashton Kutcher in locul lui Charlie Sheen. Ashton joaca rolul unui miliardar pe nume Walden care are probleme cu sotia care vrea sa divorteze de el. Acesta incearca sa se sinucida, dar Alan, care inca mai locuieste in casa de pe plaja a decedatului sau frate Charlie, il face sa se razgandeazca. Walden urmeaza sa-i cumpere casa de pe plaja a lui Alan, iar acesta se teme ca va fi nevoit sa plece din casa, dar se imprieteneste prea mult cu Walden si chiar incepe sa profite de prietenia sa.


THE TUDORS

Povestea urmareste aventurile (in mod special amoroase) ale regelui Henric al VII-lea al Angliei. Acesta intra in destule belele din cauza firii sale de cuceritor si chiar ajunge sa fie atat de atras de domnisoara Anne Boleyn (care este manipulata de tatal ei in schimbul favorurilor regelui), incat cere divortul de regina Caterina pentru a putea-o lua de nevasta pe Anne. Un serial fictional, historical-drama bunicel.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii

  1. Am devorat Outlander *.* insa nu cred ca o sa-mi iau si cartea. Nu acum, cel putin. Vreau sa ma mai apuc de cateva seriale cu teme istorice, iar Reign si Tudorii sunt in vizorul meu :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E dragut serialul. Nu stiu insa despre carte, ca sincer nu ma prea intereseaza sa citesc cartea Outlander. Dintre cele trei, parca Reign a fost cel mai bun, desi este putin cam lungit, 22 de episoade pe sezon... Dupa aceea ar fii Outlander si mai apoi Tudors. Si actiunea din Penny Dreadful se petrece in epoca victoriana, si este un super serial! ;) Asta daca iti plac serialele de genul.

      Ștergere
    2. *.* auzisem eu ceva si de el. Il pun pe lista :)) De Downton Abbey stii ceva? Stiu ca e tot de epoca, dar mi-ar prinde bine parerea cuiva care a vazut serialul :D

      Ștergere
    3. Am văzut și Downton Abbey 3 sezoane cand l-a dat pe Euforia. E bunicel, nu e preferatul meu, dar merge. Poti sa citesti putin despre serial la postarea intreaga a serialelor: http://bookaholic-guy.blogspot.ro/2013/04/so-many-tv-shows-so-little-time_6.html

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!