Recenzie Manwhore +1 de Katy Evans


Rachel s-a apropiat de Malcolm Saint cu un scop: de a-l demasca in fata tuturor. Insa a ajuns sa il cunoasca si s-a indragostit de el. Ea nu a putut sa isi duca treaba la bun sfarsit, dar planul ei a fost demascat de o fosta colega de munca. De atunci, Malcolm nu a mai vorbit cu ea...
Rachel l-a cautat, l-a sunat, a cerut o sansa pentru a-i explica, dar cererile ei au ramas fara raspuns.
Malcolm sufera in tacere, s-a ingropat in munca si simte tradarea din partea persoanei la care se astepta cel mai putin...


Intr-o incercare de a repara situatia, Rachel isi deschide sufletul si scrie o scrisoare de dragoste pe care o publica la Edge.
Trec 4 saptamani de cand Malcolm si Rachel nu si-au mai vorbit. Apoi, un apel telefonic schimba totul...
Rachel este chemata la firma la M4- compania detinuta de Malcolm. Plina de sperante si iluzii, Rachel crede ca va primi sansa de a explica si de a repara lucrurile cu Malcolm. Insa se inseala...


Rachel afla adevaratul motiv pentru care a fost chemata la M4: i se ofera un job! Malcolm ii cere sa paraseasca Edge si sa lucreze pentru el. 
Este clar ca ceva se intampla cu Edge, dar nimeni nu stie ce anume si Rachel nu intelege de ce ii propune Malcolm asa ceva.


Rachel isi doreste sa fie alaturi de Malcolm, dar isi doreste o relatie cu el. Stie ca daca ar lucra pentru el, lucrurile s-ar complica si o relatie cu el ar fi imposibila.
Ea refuza oferta lui Malcolm si isi da seama ca trebuie sa isi caute un alt loc de munca.
De asemenea, va face orice pentru a-l recupera, va risca totul pentru o relatie cu el.


O va ierta Malcolm? Se vor impaca cei doi? Ce se intampla cu Edge? De ce insista Malcolm ca Rachel sa nu mai lucreze acolo? Va intelege aceasta care e dilema lui? Vor avea parte de un final fericit?

Date despre carte:
Titlul original: Manwhore +1 
Aparitia in SUA: 7 Iulie 2015
Nr. pagini: 336
Seria din care face parte: Manwhore:
                                     1. Manwhore
                                     2. Manwhore + 1
                                     2,5. Ms. Manwhore (Aparitia in SUA: 5 octombrie 2015


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!