Recenzie Benzi Desenate Tomb Raider: Calatoriile (Nr. 7-12)

TOMB RAIDER CALATORIILE: NUMERELE 7-12


Arheoloaga Lara Croft calatoreste in Australia pentru a gasi tribul Maori si pentru a recupera sageata. Aici insa este asteptata de oameni inarmati cu care aceasta se dueleaza pentru a supravietui. Lara gaseste tribul Maori si le promite ca le va aduce Sageata Viselor inapoi. Acestia ii arata Larei ca domnul Kagan este cel care a furat Sageata si ca acesta ar putea dezichilibra balanta dintre realitate si vise, chiar ar putea reinvia mortii. Akio, un barbat din trib se ofera sa-i fie ghid in Vise, lumea de dincolo, dar prima data Lara trebuie sa-si faca niste tatuaje numite moko pentru a putea patrunde in cealalta lume.

Ajunsi in Vise, Lara si Akio sunt atacati de spirite razbunatoare puse pe distrugere. Tot aici il intalnesc si pe Myles, fostul mentor al Larei, care se presupune ca este mort. Lara da peste o sabie invizibila si porneste dupa Kagan, care cu ajutorul Sagetii Viselor lanseaza un camp de forta menit sa o tina pe Lara la distanta. Myles cade in abisul infinit din Lumea de dincolo, iar Lara cu ajutorul sabiei invizibile sparge campul de forta si-i fura Sageata lui Kagan. Akio doreste sa-l omoare pe Kagan, insa Lara ii cruta viata.

Lara porneste spre Antigua pentru a razbuna moartea lui Myles. Ea doreste sa-l ucida pe ucigasul acestuia, insa nu reuseste sa o faca, deoarece este ranita in altercatie. In schimb, ajutorul ei cu care a calatorit si care este in acelasi timp angajatul ei il impusca pe Charles Carleton, ucigasul lui Myles. 

Comentarii